O2i

Hvordan få en klasse 3 føderal våpenkort

Hvis du ønsker å åpne en bedrift som selger våpen og ammunisjon som National våpenloven godkjenner, må du få en Class 3 Federal våpenkort. The Gun Control Act av 1968 krever at alle individer og selskaper som selger, produserer og importerer skytevåpen å få en FFL før engasjerende i denne type virksomhet. Hvis du har denne lisensen, må du ubegrenset rett til å skaffe og selge våpen. Loven krever også selgerne å følge nøye salg av skytevåpen og ammunisjon. Her er hvordan du får en Klasse 3 FFL.

  • For å få en FFL, må du være minst 21 år gammel. Du bør ikke ha et politi posten der du har brutt Gun-loven tidligere eller har begått noen forbrytelse, eller blitt dømt for å bruke et kontrollert stoff. De har en database hvor de sjekker alle søkere til noen problemer med politiet involverer skytevåpen og andre forbrytelser. Du vil ikke bli utstedt en FFL hvis du vises på deres database.
  • Finn et egnet sted for din bedrift hvor det er tillatt å selge våpen og ammunisjon. Du kan ikke gjøre forretninger i garasjen eller på Internett. Installer sikkerhetsfunksjoner i stedet for virksomheten fordi du har å gjøre med skytevåpen. Installer hvelv hvor du kan lagre alle dine varer og lukket krets kameraer som skal overvåke livet og røren av kunder og for å unngå innbrudd.
  • Forespørsel om en pakke fra din lokale BATFE kontor med ATF skjema 7 og fingeravtrykk kort. Det vil bli levert til deg via e-post. Fyll ut skjemaet og sette fingeravtrykk på fingeravtrykk kort. Hvis du ikke har en fingerprinting kit hjemme, kan du gå til din lokale politistasjon og få dem hjelpe deg å sette fingeravtrykk på kortene. Etter at du har oppnådd dette, mail pakken til Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms og eksplosive kontor sammen med ditt bilde og en sjekk på den avgiften som du må betale. Spør BATFE av de aktuelle gebyrene som skal betales.
  • Når søknaden din er mottatt, vil BATFE så sjekk om du har blitt dømt for noen forbrytelse, eller hvis du passer deres behov. De har seksti dager fra mottak av søknaden din til enten godkjenne eller avslå søknaden din for en FFL. Sørg for å fylle ut skjemaene fullstendig og nøyaktig. De vil ikke behandle en søknad med ufullstendig informasjon i skjemaet.
  • Når din FFL søknaden er godkjent, kan du nå være et skytevåpen forhandler.


Hvis du er en pistol solfangeren

Hvordan få en klasse 3 føderal våpenkort. For å få en ffl, må du være minst 21 år gammel.
Hvordan få en klasse 3 føderal våpenkort. For å få en ffl, må du være minst 21 år gammel.

Hvis du er en pistol solfangeren, kan du ikke få en klasse 3 Federal våpenkort. FFL er utelukkende i den hensikt å produksjon, salg og import av skytevåpen og ammunisjon. I å gjøre forretninger, alltid være ærlig. Selge bare de typer skytevåpen og ammunisjon som er tillatt å bli solgt. Du kan bare starte virksomheten din hvis du allerede har fått utstedt en klasse 3 Federal våpenkort. Hvis du begynner å kjøpe og selge varene mens lisens er fortsatt under behandling, vil du bli bøtelagt, og du vil ikke lenger bli utstedt en FFL.