O2i

Hvordan få en utleier å respektere ditt privatliv

Komme ditt utleier å respektere ditt privatliv kan være vanskelig hvis du aldri definert grenser med denne personen i første omgang. De fleste utleiere som leier ut til leietakere i en profesjonell kapasitet vil ikke krenke personvernet. Men hvis du leier fra-i mangel av et bedre ord-mor og pop utleiere, kan de prøve å behandle deg som en av sine voksne barn eller beste venner fra college. Dette er kanskje ikke det du var interessert i når du var på utkikk etter en bosituasjon.

En av de viktigste tingene du ikke bør gjøre når du leter etter en leilighet, er å være desperat. Når du er desperat du gjør dumme ting som oppfører seg som du ønsker å være utleiers beste venn når det i virkeligheten, du virkelig ikke. Du bare virkelig ønsker en leilighet, eller å leie sin garasje eller rom ovenpå.

Hvordan få en utleier å respektere ditt privatliv.
Hvordan få en utleier å respektere ditt privatliv.

Hvis du vet dette om din personlighet allerede, er den beste tingen å gjøre å ikke handle falske eller falske når du kommer over en utleier som du føler er personable type. Hvis han begynner å snakke om grilling sammen og drikke øl, så vet du at utleier ikke vil forlate deg alene. Du må prøve å ikke komme i en situasjon som dette i første omgang hvis du vet at sosialt samvær med denne personen etter en lang dag på kontoret er ikke hva du ønsker å gjøre.

Hvis du ikke tar denne forholdsregelen før du får inn i din leilighet eller rom, har du opprettet en delikat situasjon for deg selv. Dette er fordi det er nesten umulig å unngå en vanskelig situasjon når det gjelder ting som dette. Det første du kan gjøre er å prøve bare for å tilbringe en uke et annet sted. Gjør dette en uke før det er på tide å betale husleien. Slippe leie av, men sørg for at det er en tid når utleier er ikke rundt. Deretter holde borte i en uke. Når du kommer tilbake, komme hjem, men være så opptatt som mulig. Din utleier kan forhåpentligvis komme til den vennlige konklusjon at du er opptatt, men en hyggelig person alle det samme.

Hvis dette ikke fungerer, må du ignorere din utleier når han eller hun kommer til å se deg, og skjermen samtalene. Bare fordi din utleier står og banker på døren din betyr ikke at du må svare. Uanmeldte besøk er uhøflig, uansett hvem det er. Din utleier kan ringe og legge igjen en talemelding eller etterlate en melding. Prøv å ta vare på alt fra en avstand som det fra nå av, og hvis du har noen store sosiale hendelser på plass i prøve å huske det kommer til å gjøre din utleier sjalu, og hvis du inviterer ham at han kommer til å begynne å mase deg igjen etter det.

Hvordan få en utleier å respektere ditt privatliv.
Hvordan få en utleier å respektere ditt privatliv.

Så bare holde partene som low key som mulig, eller bare vekk fra huset hvis du kan, og holde utleier på avstand hele tiden. Selv om du tilfeldigvis å føle vennlig noen ganger, motstå trangen. Hold ting det samme, fordi en vennlig ord en dag kan bringe en tilfeldig øl pop-over, eller en invitasjon for deg og kjæresten din han aldri har møttes for å spise middag neste kveld.