O2i

Hvordan få et boliglån etter en konkurs utslipp

I denne tid med økonomisk dip, er konkurs blitt vanlig, det være seg arkivert og erklærte av en enkeltperson eller et firma.

Hvis du nylig har vært i denne tilstanden

Hvis du nylig har vært i denne tilstanden, det er en mulighet for deg å ha en lavere kredittvurdering med bankene. Flere krav kan være nødvendig, og prosessen kan være lengre. Men, det betyr ikke at en person som har vært konkurs ikke kan være i stand til å få et lån lenger, det være seg et hus boliglån eller et personlig lån.

I motsetning til hva andre mennesker kan tro

Hvordan få et boliglån etter en konkurs utslipp. Materialer som trengs.
Hvordan få et boliglån etter en konkurs utslipp. Materialer som trengs.

I motsetning til hva andre folk kanskje tror, ​​kan et boliglån selv bidra til å gjenoppbygge kreditt historie med bankene. Så vær ekstra forsiktig i gjennomføringen av ditt hjem lån søknad og utdanne deg selv først om de beste boliglån alternativer tilgjengelig. Still spørsmål om boliglån etter en konkurs utslipp å være mer konkret om din nåværende situasjon.

Les videre og lære hvordan du kan få boliglån du trenger.

Materialer som trengs:

  • Et boliglån megler
  • Nedbetaling
  • Ny linje av kredittkort

Instruksjoner:

  • Når skal søke om et lån. Før du sender inn en søknad om et hjem lån, må du vente i minst to år for å få en god pris. Det er mulig for noen långivere til å godkjenne din lånesøknad så tidlig som en dag etter at konkurs utslipp. Merk imidlertid at disse långivere kreve høye renter. Derfor vil dine lån betaling beløpet bli høyere. To år er nok tid for deg å vente det ut før du begynner å re-etablere en god kreditt igjen.
  • Få en ny linje av kredittkort. Det er flere finansinstitusjoner som tilbyr sikret kredittkort. Søke om et nytt kredittkort for å gjeninnsette kreditt-historie.
  • Betaler i tide. Alltid huske å betale regninger i tide, spesielt for den nye kredittkort. Dette vil hindre behovet for å betale for eventuelle straffetiltak du kan pådra for sen betaling. Også sen betaling redusere muligheten for å få et boliglån godkjent.
  • Administrere din inntekt og gjeld. Pass på at inntekten er høyere enn gjelden din. Dette vil sikre at du har råd til å betale av kredittkort i tide. En god oversikt med banken vil hjelpe din lånesøknad godkjenning.
  • Lagre for forskuddsbetaling. Du må ha nok penger til å betale for forskuddsbetaling for huset. Når du søker om boliglån, vil en forskuddsbetaling hjelpe din hjelp du har en lavere rente. Vanligvis ned betalinger koste 20% av kjøpesummen. Spør utlåner hvor mye deres minste prosentandelen for forskuddsbetaling er.
  • Se etter et boliglån megler. Meglere kan hjelpe deg i å få de beste hjem lån avtaler. Sammenligne de tilgjengelige boliglån pakker fra flere alternativer presentert for deg.


Husk at det er mer til et hjem lån enn bare å ha nok til å betale for den månedlige avgiften. Selv før du kan flytte inn, må du være forberedt på å betale for forsikring, avgifter og andre behandling avgifter. Ha dette i bakhodet når du beregner din budsjett. Du ønsker ikke å være i konkurs igjen, så sørg for at du kan betale for boliglån før du søker om en.