O2i

Hvordan få øyeblikkelige drug test kits

Holde arbeidsmiljøet trygt er det viktigste målet med rusfri arbeidsplass Act of 1988. Siden passasjen sin, har stater vedtatt lover som krever private og offentlige arbeidsgivere å etablere narkotika testing og narkotika screening politikk som tillater dem å teste om sine ansatte og jobbsøkere er positivt for narkotika-og alkoholmisbruk. Den enkleste og mest praktiske måten å overholde slike rettslige krav er gjennom bruk av instant narkotika deteksjon kits, som gir mulighet for nesten øyeblikkelige testresultater.

For små bedrifter som uavhengige bokhandlere

For små bedrifter som uavhengige bokhandlere, spesialitet butikker og servering etablissementer, er den beste måten å få øyeblikkelige drug test kits å kjøpe dem over disk i lokale apotek. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har godkjent mange produkter som gjenkjenner alkohol og narkotikamisbruk gjennom urin, blod, pust, og hår.

For mellomstore og store bedrifter

For mellomstore og store bedrifter, er den anbefalte måten å få sett for alkohol test, hår tester, nikotin testing, og pust analyse online. I det lange løp vil sourcing din dopingtest kits online være billigere og mer kostnadseffektiv per stykke drug test kit brukes. For ikke å nevne at det er enkelt og lett å bestille online. Faktisk, for enkelhets skyld, mange produsenter tillate kundene å plassere sine bestillinger på nettet med bare noen få museklikk. Nedenfor er noen troverdige nettsteder der du kan bestille narkotika testing kits.

Hvordan få øyeblikkelige drug test kits. For små bedrifter som uavhengige bokhandlere.
Hvordan få øyeblikkelige drug test kits. For små bedrifter som uavhengige bokhandlere.

  1. Drugalcoholtest . Dette er en one-stop shop for FDA-godkjente narkotika tester produkter. Det er populært for sine ikke-påtrengende marijuana drug test produkter, som kommer i en rekke formater, inkludert oral drug test og urin dopingtest. Det tilbyr også alkohol testing, en nikotin test, og hår narkotika test produkter. Nettstedet hevder at produktene er billigere enn andre produkter med minst 10 prosent. Med gratis frakt for bestillinger på minst 20€ kundene får valuta for pengene sine.
  2. Hjem narkotika testing kit . Nettstedet tilbyr en rekke urin og spytt tester som oppdager misbruk av slike stoffer som phencyclidine, kokain, marihuana, metamfetamin, opiater, amfetamin, barbiturater, nikotin og alkohol. Dets produkter kan teste for misbruk av en eller flere forbindelser. For eksempel, dens Ten Stoff Drug Test Kit w / Adultacheck vil teste urinen for tilstedeværelse av ti stoffer. Prisene varierer fra så billig som 5€ 0,39 for de Guardian Angel Alkohol Teststrimler til 15€ 0,95 for de ti Stoff Drug Test Kit w / Adultacheck. Det tilbyr 10% rabatt ved kjøp av minst 10 narkotika tester.
  3. Test landet . Dette nettstedet tilbyr et bredt utvalg av test kits, inkludert urin, hår og spytt drug testing kits, test kits for nikotin, alkohol testing kits og alkohol digitale detektorer. Hva er bra med dette området er at det er et verktøy som hjelper arbeidsgivere med å finne de produktene som de bør kjøpe ved å svare på et enkelt spørreskjema. På slutten av spørreskjemaet, vil en liste over produkter bli generert, og du kan velge hvilken du ønsker å bestille.

Dette er bare noen av de nettstedene hvor du kan få narkotika testing kits. Hold arbeidsplassen trygg og ren ved å følge narkotikapolitikk og lover.