O2i

Hvordan få private penger å låne

Du trenger penger nå, men du har ikke nok mengde

Du trenger penger nå, men du har ikke nok mengde. Låne penger kan være ditt valg. Du kan låne penger fra banker og andre finansinstitusjoner. Men hvis du er i økonomisk uro, bedre få private penger å låne fordi bankene ikke vil være villig til å ta høy risiko. Dermed låne private penger er den eneste beste valget.

Før noe annet

Hvordan få private penger å låne. P2P utlån tjenester.
Hvordan få private penger å låne. P2P utlån tjenester.

Før noe annet, prøv å låne penger fra familie og venner som har tillit til deg, villig til å hjelpe deg med din økonomiske problem, og har ressurser til å hjelpe deg. De fleste av dem vil la deg låne uten renter eller i det minste med lav rente. Hvis dette alternativet er umulig eller bekymre deg om virkningene på forholdet, så bedre å prøve andre alternativer oppregnet nedenfor.

  • P2P utlån tjenester. Er du kjent med nettbaserte tjenester som fremmer peer-to-peer utlån? Målet med disse tjenestene er å hjelpe folk som deg til å finne penger til å låne. I disse tjenestene, er det investorer som innskudd penger for å låne bruk.
I retur, investorene får overskudd med renten for lånte penger. Renten er avhengig av tjenesten, investor, og låntakers situasjon. Folk som har økonomiske problemer er vanligvis belastet med høyere rente. Men hvis du vet hvordan du skal forhandle for lavere rente, så bedre gjøre det. Forklarer din evne til å betale lånet vil være svært nyttig på dette.
  • Vurdere å låne fra spesialiserte grupper. Hva er årsaken til låne din? Hvis du trenger penger for å starte en bedrift, så prøv å låne penger fra private tilskudd eller grupper som støtter folk som ønsker å starte sin virksomhet. Hvis du trenger penger til å støtte din utdanning, så kan du finne ideelle organisasjoner eller grupper som tilbyr pedagogisk fond for studenter.
  • Låne fra private långivere eller investorer. Disse menneskene er spesialister på utlån av penger for folk som er i stiv behov for å få penger. Fordi de er utlån for høy risiko mennesker, de vanligvis tilbyr høy rente. Men hvis du kan bevise at du har muligheten til å betale utlåner, så kan du forhandle for bedre priser.

Før du søker om et lån

Før du søker om et lån, sørg for å behandle alle dine papirer først. Samle alle nødvendige dokumenter som skal bevise din evne til å betale utlåner i tide. Du kan laste ned din siste kreditt rapporten, har ditt personnummer kortet kopieres, få en kopi av fjorårets skatter, og kopi av bevis av inntekt. Du trenger alle disse til å overholde kravene, uansett. Noen långivere er i stand til å få økonomisk informasjon om deg, men likevel, du trenger alle disse bare i tilfelle de går glipp av viktig informasjon om deg.

Du trenger penger nå, men du har ikke nok mengde. Vurdere å låne fra spesialiserte grupper.
Du trenger penger nå, men du har ikke nok mengde. Vurdere å låne fra spesialiserte grupper.

Finne noen som er villig til å la deg låne penger er ennå ikke slutten på kampen din. Men minst, med de pengene du har, kan du allerede starte en mindre økonomisk stressende liv.

Din neste problemet er hvordan man skal betale utlåner i tide. Å ha sen betaling vil reflektere over din økonomiske rapporten og som vil ødelegge ditt rykte som en låntaker. Den eneste løsningen er selvsagt låne bare hvor mye penger du kan betale.