O2i

Hvordan få signatur lån

Det er tider i livet når vi alle trenger litt ekstra penger

Det er tider i livet når vi alle trenger litt ekstra penger. Avhengig av situasjonen, kan en signatur lån kan være det riktige valget. En signatur lån er en enkel å få lån med en rekke fordeler. De er ideelle for en enkelt kjøp eller utgifter, for eksempel et hjem forbedring eller ferie regning. Signatur lån fordelene inkluderer:

 • Konkurransedyktige faste priser, som regel mye bedre enn et kredittkort rate
 • Rimelige månedlige betalinger
 • Fleksibilitet på prinsippet og nedbetalingstid på lånet
 • Låne akkurat det du trenger for å holde utbetalingene lavere
 • Penger er lånt på signaturen din, ikke dine eiendeler


Det faktum at pengene ikke er sikret med ditt hjem eller din eiendom beskytter den som låner i tilfelle at han ikke er i stand til å gjøre betalinger i tråd med vilkårene for lånet. Med et boliglån eller bil lån, hvis du standard på betalingen, kan banken ta besittelse av eiendommen. Utfordringen for den som låner er at uten en sterk kreditt historie og god kreditt scorer, er det vanskelig å få en signatur lån.

Det er noen raske, vanlige måter å få en signatur lån

Det er noen raske, vanlige måter å få en signatur lån.

 1. Nettbank lånesøknad. De fleste store banker og kreditt fagforeninger tilbyr muligheten til å søke og få svar på nettet. Pek nettleseren til nettsiden til banken etter eget valg, eller bruke en søkemotor og søke "gjelder signatur lån" for å finne en bank som vil ta en elektronisk søknad. En gang på bankens hjemmeside, følg linkene til lånet side og sende inn søknaden. Noen banker vil godkjenne deg i løpet av minutter, mens andre vil kontakte deg via telefon eller e-post senere for å fullføre søknadsprosessen. Bankene har begynt å foretrekke online lån søknad som det minimerer nødvendig-gren bemanning som de trenger, og de kan knytte den informasjonen du innspill direkte til sine datasystemer.

I person

 • I person. Hvis du foretrekker det, kan du gå til din lokale bank eller kredittkort union i person til å søke om lån. I likhet med den elektroniske alternativet, vil nesten alle banker tilbyr signatur lån. Besøk din lokale filial for å snakke med et lån spesialist som vil lede deg gjennom søknadsprosessen.
 • På telefon. Det tredje alternativet er å kontakte banken på telefon. Noen banker vil være i stand til å ta søknaden din informasjon på telefon og vil deretter behandle papirene. Du kan finne din bank telefonnummer i de gule sidene, bankens nettside eller en elektronisk katalog som Yahoo gule sider . Vær oppmerksom på at de fleste bankene foretrekker at du bruker enten online eller i person, snarere enn over telefon.
 • Hvordan få signatur lån. Nettbank lånesøknad.
  Hvordan få signatur lån. Nettbank lånesøknad.

  Hvis du bestemmer deg for å søke om en signatur lån, vil du finne at søknadsprosessen er relativt rask og smertefri.