O2i

Hvordan få visum student kredittkort

Før du kommer ut i den "virkelige verden"

Før du kommer ut i den "virkelige verden", kan det hjelpe å begynne å bygge din kreditt. Du trenger kreditt for å gjøre nesten hva som helst i disse dager. Arbeidsgivere ofte ser på kreditt score ved hjelp av din troverdighet med kreditt for å få en idé om hvor troverdig du ville være som en ansatt.

Hvordan få visum student kredittkort. . Ingen årsavgift.
Hvordan få visum student kredittkort. . Ingen årsavgift.

Unge mennesker ofte begynne å bygge kreditt ved å kjøpe et bestemt element, for eksempel en bil, eller en forlovelsesring på kreditt. Utlåner er ofte forhandler eller butikken der du kjøpte den. Disse typer lån kalles avdragsfrie lån. Men mens disse kjøpene vil sikkert hjelpe deg å bygge kreditt, vil de ikke hjelpe deg å lære å bruke en rullerende linje av kreditt, som er det et kredittkort er.

Du pleide å ha for å få et forhåndsbetalt kredittkort for å begynne å bygge kreditt. Nå er det mange muligheter for en student å få et vanlig kredittkort. Her er noen ting å se etter.

  • . Ingen årsavgift Det er så mange kort der ute med ingen årlige avgifter, bør du ikke å betale for et kort - selv om du får en belønning kortet.
  • Lav rente. Ideelt sett vil du ikke være bærer mye, hvis noen saldo på kortet ditt. Du bør alltid ha som mål å betale den av i full hver måned. Ironisk nok, noen mener at du vil bygge din kreditt score raskere hvis du tidvis bære en liten balanse. Begrunnelsen er at den er basert på din evne til å bruke kreditt klokt. Hvis du betaler den av hver måned, da er du ikke egentlig bruke kreditt. Så for å bygge kreditt, kan det være lurt å bære en balanse innimellom.
  • Belønninger kort. Med alle alternativer der ute i disse dager, er det ofte fornuftig å få en belønning kort av noe slag. Men pass opp for potensialet fallgruve her. Hvis du må betale en årlig avgift eller en høyere rente for å få belønning kortet, så er du sannsynligvis betale mer enn fordelen er verdt! Gjør dette den siste av de viktigste tingene å se etter.

Før du kommer ut i den "virkelige verden". Lav rente.
Før du kommer ut i den "virkelige verden". Lav rente.

Det er mange nettsteder der ute som vil hjelpe deg å finne en student Visa. Visa nettstedet selv har en student delen. usa.visa.com Andre nettsteder som Credit.com , Creditcards.com , Og Findcollegecards.com alle tilbyr hjelp til å finne en student kredittkort.

Når du har kortet ditt, er det viktig at du lærer å bruke den klokt. De valgene du gjør nå kan påvirke økonomiske beslutninger i årene som kommer. Ikke bare vil kreditt score påvirke rentene på fremtidige kjøp, men som nevnt ovenfor er det noen ganger brukt av en potensiell arbeidsgiver, og er også ofte brukt av Bilforsikring transportør. Du kan betale høyere forsikring priser, eller miste en potensielt stor betalt jobb fordi du var uforsiktig med kredittkort. Kreditt score har en rekkevidde langt større enn mange er klar. Så bruker kredittkortet ditt med omhu!