O2i

Hvordan fikse et papir Shredder

Lenge før sin popularitet

Lenge før sin popularitet, hadde et papir Shredder på kontoret anses som en luksus. Det ble også antatt at bare store selskaper skulle nytte av å ha en rundt. Men nå, etter å ha et papir Shredder er et must. Alle bruker det, hjemme eller på kontoret. Det hjelper i effektiv kaster konfidensielle personlige og kontor dokumenter. Men kan deres pålitelighet være slutt berørt og bagged ned av overforbruk. For å motvirke dette, kan regelmessig vedlikehold betraktelig bedre og opprettholde sin konsistent ytelse. Nå, hvis noe plutselig går galt papiret shredder, her er noen retningslinjer som du kan bruke til å redde deg fra å konsultere verksted:

  1. Slå av papir shredder først. Så, ta ut pluggen, også. La den hvile. Gi det minst en time å kjøle seg ned. Dette er nødvendig når papir Shredder plutselig stopper på grunn av for mye bruk.
  2. Inspisere papir Shredder. Sjekk ut om noe sitter fast i den. Det er vanligvis den viktigste grunnen til at et papir Shredder slår seg av. Hvis du som fant noe har satt seg fast, følger du disse trinnene. Gå til strømbryteren. Slå den til revers. Hvis papiret er mindre, kan bytte til revers allerede løse problemet. Hvis ingenting skjer, kan du prøve neste tilnærming. Se strømbryteren igjen. Juster det automatisk modus. Så, etter noen sekunder, endrer det til revers. Det burde fjerne det fastkjørte papiret. Hvis det fungerer for første gang, gjentar prosessen til jam er tatt ut av papir Shredder.
  3. Har du en sta papirstopp? Her er hva du kan gjøre. Grab stakk papiret. Når grepet på papiret er allerede sterk, trekk den ut. Gjør det forsiktig, men bestemt.
  4. Har du små biter av papir inconveniently fast i papir Shredder? Her er fremgangsmåten du kan følge. Slå av maskinen. Sørg for å koble den. Etter det har kjølt seg ned, få en pinsett. Bruk den til å fjerne det fastkjørte papiret. Ta dem ut bit for bit, eller litt etter litt.
  5. Hvis ingenting har satt seg fast, er det på tide å se etter andre feil. Sjekk ut strømforsyningen. Er det kaldt? Hvis det er, så bør du vurdere å få en alternativ kilde. Du trenger en annen strømforsyning for å finne ut om papir Shredder kommer til å fungere igjen. Nå, hvis strømforsyningen er varm, mest sannsynlig, har problemet noe å gjøre med papir shredder. Du må ringe deres reparasjonsservice butikk for teknisk assistanse.
  6. Inspiser bladene på papir shredder nå og da. Du trenger for å skjerpe eller olje dem regelmessig. Du bør kjøpe den oljen som er spesielt laget for papir shredder. Du kan få eller bestille den fra en nærliggende kontor forsyning butikken.

Hvordan fikse et papir shredder. Slå av papir shredder først.
Hvordan fikse et papir shredder. Slå av papir shredder først.

Igjen, kan du maksimere ytelsen til papir Shredder bare hvis du bruker det med måte og du skjerpe og olje sine kniver regelmessig.