O2i

Hvordan finne alternativer til studielån

Hvis du planlegger å gå på college er det sannsynlig at du allerede er klar over hvor dyrt det kan være. Mens det er mulig å gå på skolen gratis, for nå vil lån du opparbeider deg må betales til slutt. Det er lett å gå på skole og ikke gi lån en tanke. Men når skolen er over du kan ende opp sjokkert av hvor mye du faktisk skylder. Det er tusenvis av mennesker som betaler for år på sine studielån før de endelig betale dem av.

Men det finnes noen rimelige alternativer til studielån. Mens noen er mer fornuftig enn andre, alternativene gjør det mulig å senke studielån med en betydelig mengde eller å se at du ikke trenger lån i det hele tatt.

Du bør vurdere eventuelle lån alternativer hvis det er en sjanse for at de kan spare deg for penger. Gjør hjemmeleksen din og undersøke alle mulige alternativer til studielån før du lar renten på lån til å løpe og påvirke din kreditt rapporten.

 • Økonomisk støtte - Den åpenbare utgangspunktet for eventuelle fremtidige student bør være økonomisk støtte. Selv om du tror du vil ikke bli gitt noen penger bør du fylle ut et FAFSA (gratis program for Federal Student Aid) for å være sikker. Jo mer penger du får for økonomisk støtte til mindre må du finne andre steder. Financial Aid er en regjering plan som er ment å bidra til å senke inntekt enkeltpersoner råd til å gå på college. Disse pengene er gitt til folk som sliter økonomisk, og trenger ikke å bli betalt tilbake.
 • Stipend lotterier

 • Stipend lotterier - stipend lotterier er ofte tilbys av utdanning långivere. I de fleste tilfeller vil nettsteder som tilbyr studielån har stipend lotterier. De vil trekke tall og vinnerne vil motta 750€ 0,00 å betale mot sin utdanning, eller mer, avhengig av premien. Selv om disse er ikke den enkleste å vinne og de vil ikke betale hele kostnaden for utdanningen din, gjør det ikke vondt å gå inn eller koster det noe. Enkelte långivere som tilbyr disse lotterier er Wells Fargo, Bank of Europe, og US Bank.
 • Tradisjonelle stipend

  Hvordan finne alternativer til studielån. Tradisjonelle stipend.
  Hvordan finne alternativer til studielån. Tradisjonelle stipend.

 • Tradisjonelle stipend - Avhengig av dine karakterer i videregående skole, dine ferdigheter, og din kommende høyskole store, er det mulig å få et stipend. Du kan få så mange stipender som du kan vinne. Din fremtidige college kan ha spesifikke stipender tilgjengelig slik at du vil ønske å spørre med institusjonen din om muligheten for stipend. Du kan også finne nasjonale og verdensomspennende stipend informasjon tilgjengelig online på nettsteder som Fastweb .
 • College spareordninger - Hvis du har litt tid før du eller barnet ditt begynner på skolen kan du alltid registrere deg for en høyskole besparelser plan for å sikre at du har noen penger klar når den tid kommer. Skattemyndighetene har skattefri planer, kjent som § 529 planer. Eieren av kontoen, vanligvis en forelder (men det kan være student i tillegg), kan legge til og investere penger. Du kan begynne en av disse planene når barnet er noen alder, også utover 18 år. Barnet ditt (REN) vil ikke ha tilgang til denne kontoen, så hvis de bestemmer seg for ikke å gå på college de ikke vil ha tilgang til hvordan midlene er brukt. Disse planene er et utmerket alternativ for å skaffe penger til college.
 • Frivillighet stipend

 • Frivillighet stipend - Stipend som Americorps tillate deg å gjøre frivillig arbeid i bytte for penger som kan brukes på en høyskole utdanning. Hver frivillig mulighet vil være litt forskjellig, så du bør spørre om vilkårene for den frivillige forholdet før begynnelsen. Når du arbeider med Americorps, kan du forvente en 11-måneders bolig program som betaler 3530€. Programmet er kvalifisert i 18 til 24-åringer, og pengene kan brukes til å betale for skolen eller tidligere tildelte lån. Pengene kan stå i besparelser i syv år, om nødvendig, før den brukes.
 • Militærhjelp

 • Militærhjelp - Hvis du har vært i militæret eller er villig til å gå kan du få en heftig sum penger som vil bli utbetalt mot din høyskole utdanning. Mange ender opp med å gå inn i militæret med håp om å få hjelp for college. Montgomery GI Bill ble opprettet for å tilby undervisning bistand. Foreløpig vil GI Bill betale for ca 3/5 av utdanningen.
 • Flere alternativer

 • Flere alternativer - du kan være i stand til å få ytterligere hjelp hvis du er funksjonshemmet eller betraktet som en minoritet. The Financial Aid området har en fantastisk liste over alternativer til lån og steder hvor du kan gå å registrere deg eller rett og slett finne ut mer informasjon om økonomisk støtte som helhet. Det er mulig at disse ekstra kilder kunne betale skolepenger helt. Du kan finne informasjon om dette og andre alternativer på Økonomisk støtte nettstedet .

Tradisjonelle stipend. College spareordninger.
Tradisjonelle stipend. College spareordninger.

Bruke en eller flere av disse kildene vil tillate deg din beste sjanse til å betale for college uten å måtte bruke lån i det hele tatt. Selvfølgelig med noen av disse kildene, er lån fortsatt nødvendig, men potensielt til en betydelig lavere pris.