O2i

Hvordan finne barnet støtte håndhevelse servicesentre

En av de mest følelsesmessig og psykologisk traumatiske opplevelser for en person å få et ekteskap separasjon eller skilsmisse. Når du har separert, vil du også trenger å trene andre detaljer som barnebidrag. Med hundrevis av skilsmisse tilfeller i Europa, er det ikke uvanlig for folk å støte på problemer med støtte håndhevelse når det gjelder å støtte inntekt og støtte lønn for å sikre velferden til barnet og til og med familien. Hvis du opplever disse problemene, her er noen av måtene å finne barnet støtte håndhevelse servicesentre.

Hvordan finne barnet støtte håndhevelse servicesentre. Sjekk med din juridiske rådgiver.
Hvordan finne barnet støtte håndhevelse servicesentre. Sjekk med din juridiske rådgiver.

  1. Sjekk med din juridiske rådgiver. Den beste måten å finne sentre som vil bidra til støtte samlingen er gjennom en juridisk rådgiver, for eksempel familie advokat eller skilsmisse advokat som hjalp deg i din skilsmisse eller separasjon saken. Med advokat, er første skritt å ta kontakt med din ex-ektefelle eller hans advokat, og spørre hvorfor barnet støtte betalinger kommer sent eller ikke kommer i det hele tatt. Avhengig av svaret, kan du enten gjøre en avtale om å bare strengt håndheve støtte betalinger, eller gjøre bruk av en støtte håndhevelse service. Med en advokat, vil du også få muligheten til å bruke føderale politiet. Som en del av den føderale regjeringen, kan disse byråene tilby deg gratis tjeneste som kan være svært nyttig for familier som allerede lever på et stramt budsjett etter separasjon eller skilsmisse. Med en skilsmisse advokat, kan du også forvente deg rettshjelp å vite en privat byrå eller to som vil gi deg støtte håndhevelse.
  2. Sjekk med de sosiale tjenestene. Bortsett fra føderale politiet, en annen nyttig regjering arm som kan hjelpe deg er de sosiale tjenestene. Mens de sosiale tjenestene selv ikke alltid vil være i stand til å direkte hjelpe deg i å tvinge din ektefelle å gi den nødvendige barnet støtte, vil de være i stand til å gi deg en rekke kontakter som du kan følge opp. Bortsett fra dette, vil de sosiale tjenestene også være svært nyttig i å gi deg andre tjenester mens du fremdeles er i stand til å betale for barnebidrag. De kan hjelpe deg med å finne regjeringen sponset rabatter for basisvarer og elementer som familien trenger mens du venter på barnebidrag som kommer.
  3. Gjør et online søk. Til slutt kan du også velge å gjøre en online søk. Det er nok av søkemotorer samt kataloger som tilbyr barn betal håndheving tjenester for å støtte skilsmisse foreldre. Pass imidlertid å dobbeltsjekke på bakgrunn av disse byråene for å sikre at de er juridisk anerkjent. Du bør også huske på at disse private betalte etater vil ofte kreve en del av summen som du vil samle inn fra din ektefelle, noe som gjør disse private byråer annen belastning til budsjettet, spesielt hvis barnet støtte at din ektefelle er å gi er ikke nok til å dekke alle de grunnleggende behovene til barnet og familien.

Får barnet støtte håndhevelse tjenester er noe som ingen enkelt forelder ønsker. Når alt kommer til stykket, er det imidlertid best å gjennomføre disse tjenestene for å sikre at du vil være i stand til å heve barnet og gi ham alle hans behov.