O2i

Hvordan finne en enhet sats

I Algebra

I algebra, en enhet som er definert som "et forhold mellom to målinger, der det andre leddet er 1.." Denne definisjonen er ifølge icoachmath.com . Dette er mer instruksjonsvideo for studenter i Algebra, men det er en annen historie for forbrukerne, som vil være i fokus her. For å si det tydelig, er en enhet rangere en forbruker ord som lar deg komme frem til hvor mye du må betale per enhet basert på veiledende pris. Ta for eksempel ... bensin, kan du finne enheten frekvensen ved å vite hvor mye bensin selger per gallon eller per liter. Det er å sette det tydelig. Ved hjelp av denne benchmark, har du nå mulighet til å sammenligne emballasje og priser ved å finne enheten rate og gjør dine fradrag derfra. Når du vet formelen, kan du bruke dette over et bredt spekter av elementer som du finner i supermarkedet, mens pumpe gass, og selv når du kjøper takeaway for et dusin donuts.

Hvordan finne en enhet sats. Se etter noe som du kjøper ofte nok.
Hvordan finne en enhet sats. Se etter noe som du kjøper ofte nok.

Her er hvordan du finner en enhet rate:

  1. Se etter noe som du kjøper ofte nok. Siden donuts ble nevnt, kan du fortsette langs dette toget for diskusjon. Gå til din favoritt donut butikken og kjøpe et halvt dusin donuts.
  2. Finne enheten rate. Hvis kostnaden for et halvt dusin smultringer er 20€ for eksempel og et halvt dusin donuts er selvfølgelig seks stykker, tar du antall donuts som er seks og sette det under kostnaden av seks stykker av donuts som er 20€. Derfor 22 delt på 6 er 3,50 - kostnaden eller enhet rate av hvert stykke smultring.

Nå har du en ren og enkel formel som du kan følge for å sammenligne priser når du handler eller kjøpe noe som du trenger for å fungere daglig. Ta oppmerksom på at denne formelen ikke gjelder vekten av emballasje, men spesielt setter fokus på den faktiske kostnaden av forbruksmateriell alene. I stedet for å se på vekten, ser for vekten av innholdet deretter bruke den samme formelen for å komme opp med enheten rate. Dette er svært nyttig for forbrukere som alltid ønsker best valuta for pengene når matbutikken eller kjøpe nødvendigheter. Du ønsker kanskje å ta med kalkulator med deg til enhver tid, slik at du kan gjøre dette enkle formelen hvis det er for mye bryderi for deg å beregne enhetspriser i hodet ditt.

Consumer talsmenn presset for visning av enhet rate i mange produkter som folk jevnlig kjøper. Ikke bli sugd inn ved å kjøpe mer enn du trenger bare fordi du ser at enhetsprisen er i ballpark av skitt billige elementer.
Consumer talsmenn presset for visning av enhet rate i mange produkter som folk jevnlig kjøper. Ikke bli sugd inn ved å kjøpe mer enn du trenger bare fordi du ser at enhetsprisen er i ballpark av skitt billige elementer.

Her er noen tips for deg å huske når det kommer til gjenstand for en enhet rate:

  1. Consumer talsmenn presset for visning av enhet rate i mange produkter som folk jevnlig kjøper. Mange supermarkeder og matbutikker i Europa følger dette. Neste gang du er scouring hyllene, se på tallene på prislappen for å se varens stykkpris.
  2. Ikke bli sugd inn ved å kjøpe mer enn du trenger bare fordi du ser at enhetsprisen er i ballpark av skitt billige elementer. Noen ganger vil kjøpe mer bare koste deg mer. For ikke å nevne gjøre deg til en hoarder i å gjøre. Avfall er aldri en god kvalitet slik øvelse forsiktighet.

En smart shopper vil alltid se etter midler til å redde. Finne enhetssatsen er en smart steg du kan ta i riktig retning.