O2i

Hvordan finne en løsninger for inkasso

Du kan ha over-misbrukte dine kredittkort og nå finne deg selv i et fjell av gjeld med en stadig økende interesse. Eller du har fortsatt å betale av studielån, i hvilket tilfelle du trenger for å komme opp med en måte å komme seg fra gjelden din.

Her er noen måter å finne løsninger for inkasso:

  • Søk på nettet. Nettet er full av løsninger for inkasso, inkludert online selskaper som tilbyr sine inkasso tjenester. Søke etter alternativer, finne ut mer om dem, og deretter bestemme om den beste løsningen for deg.
  • Låne penger fra vennlige kilder. Komme ditt penger fra venner eller slektninger kan få deg et rentefritt lån med ubestemt tid avsatt til å lønne seg. I retur, du bare skylder dem en ikke-monetær favør. Beløpet du kan låne fra kjære kan være svimlende avhengig av hvor mange venner du har og straffene er lettere i forhold til profesjonelle lån.
  • Konsolidere din gjeld. Du kan få en massiv lån for å betale av flere, mindre lån. Denne metoden har fordelen av å fokusere på sporing og betale ett lån, og kan også resultere i en mindre rente dersom vilkårene du får er gunstig for deg. På den annen side, kan denne metode være lett misbrukes.
  • Tildele en del av din inntekt for gjeldslette. Still et lite budsjett for nødvendigheter deretter bruke resten til å avlaste din gjeld. Denne metoden kan ta måneder å fullstendig betale din gjeld, men risikoen er lav. Sørg for å motstå å lage unødvendige kjøp til du har oppnådd den økonomiske mål.
  • Refinansiere ditt hjem. Hvis huset er i dag pantsatt, kan du få en andre boliglån å nedbetale først en hvis vilkårene i andre er lettere og lettere.
  • Søke om et hjem egenkapital lån. Du kan bruke ditt hjem som sikkerhet for å få et lån som brukes til å betale av flere gjeld. Mens du kan få lavere rente med denne metoden i forhold til sikkerhet-free lån, er det en sjanse for at du kan miste huset hvis du unnlater å møte betalingsplan.
  • Bytte til et kredittkort med lavere rente. I en handling som heter balanse overføring, bytter du kredittkortselskaper og overføre gjeld til et selskap med mindre interesse eller enklere betalingsbetingelser. Gjøre de nødvendige beregninger for å se om de pengene du sparer på reduserte renter avgifter utligner avgifter som påløper med gjeld overføring.
  • Opt for en lønning lån. Dette er et kortsiktig lån som er ment å tidevannet deg over til neste lønning. Selv om dette er en god løsning for små gjeld, trenger du noe mer omfattende for store mengder.


Hvordan finne en løsninger for inkasso. Låne penger fra vennlige kilder.
Hvordan finne en løsninger for inkasso. Låne penger fra vennlige kilder.

Én løsning er å selge samlingene til interesserte parter, hvis du har noen. Et komplett sett med mint-condition actionfigurer eller en ettertraktet arvestykke kan redusere gjelden betraktelig ved auksjonering dem til samlere fra hele landet.