O2i

Hvordan finne en postal vektskål

Postvesenet vekter er selvfølgelig mest brukt i postkontorer og post-og skipsindustrien. Imidlertid, på grunn av deres meget følsom og nøyaktig måling av kapasiteter de er også mye brukt i mange andre sektorer. Det finnes mange forskjellige varianter i postvesenet vekter, inkludert følgende: plattform skalaer, balanse skalaer, mikro-skalaer, vanntett skalaer og fuktighet skalaer. Så uansett hva ditt formål vil være på jakt etter en postal vektskål, her er noen gode steder å starte søket:

Hvordan finne en postal vektskål. Ved å merke eller selger.
Hvordan finne en postal vektskål. Ved å merke eller selger.

  1. Handel nettsteder. Hvis en av de viktigste tingene du vurderer er budsjettet, og deretter gå videre og sjekke ut trading nettsteder som e-bay og amazon.com, du vil sannsynligvis være i stand til å finne tidligere eide postvesenet vekt skalaer som ville perfekt passer dine behov. Avhengig av tilstanden sin, forventer å skall ut beløp som strekker seg fra mindre enn én dollar, til ca 40€. De fleste av modellene som selges i disse trading nettsteder er digitale og elektroniske postvesenet vekt skalaer.
  2. industrial-needs.com . Denne nettsiden gir oversikten over mange typer posttjenester vekt skalaer som er sertifisert, skryte av meget høy nøyaktighet karakterer, og har også muligheten til å være koblet til kontor-programvare.
  3. quicksupply.net/c-2-postal-scales.aspx . Dette er en annen nettside som tilbyr en rekke skala kategorier, inkludert postvesenet vekt skalaer. Utstyret er oppført i en svært omfattende og lett å forstå måte, du ville være i stand til raskt å vise detaljene på hver skala merke og modell slik som vekt kapasitet, nøyaktighet måling, og andre skalaen funksjoner. Noen av de nyeste modellene inkluderer Min Vei Ultraship U-2 postvekter som kan kobles til din kontor-programvare (USB-kabel følger med) og NCI 7820 Shipping Scale som kan brukes for tunge pakker og kan skryte av meget høy nøyaktighet karakterer. Prisene varierer fra 15€ (for lette mekaniske vekter), eller om lag 30€ å starte for digitale vekter til ca 750€ for de nyeste modellene.
  4. nextag.com . Gjennom denne nettsiden, vil du være i stand til enkelt å sammenligne priser mellom sine ulike postale veiing skala modeller. Du kan ordne sammenligning etter merke, etter pris, eller selger. På dette nettstedet kan du finne imponerende funksjonene i vekt skalaer for eksempel trådløse badevekt og tunge vekter.
  5. scalesonline.com . Når det gjelder vekter, vil du sannsynligvis finne akkurat det du trenger på dette nettstedet. Gjennom scalesonline.com, vil du være i stand til å finne ut mer om de ulike beslutningstakere og typer av postvesenet vekter tilgjengelig i markedet, og til rabatterte priser også.
  6. Ved å merke eller selger. Du kan velge å sjekke ut hjemmesidene til forskjellige merker av postvesenet vekter, et annet alternativ er å søke etter selger. En slik selger er Northshore Care Supply, som har postvesenet vekt skalaer av forskjellige merker som Pelouze og Ohaus. En postal vektskål merkevare er Weighmax, sjekk det ut på weighmax.com . Andre relevante nettsteder du kan besøke er (av selger) staples.com, og officemax.com. Etter merke, prøve ut global.dymo.com og royal.com

Det du har det

Det du har det! Dette er bare seks av de sikker-brann steder hvor du ville være i stand til å finne den postale vektskål som akkurat passer ditt budsjett og dine behov. Håper du har en morsom tid på å søke!