O2i

Hvordan finne finansiere jobber

Utsiktene for finans jobber er forventet å være stødig i overskuelig fremtid, akkurat som det har vært de siste tiårene. Dette er selvsagt en stabil feltet til å angi, som er en fordel for alle arbeidssøker. Det er ganske mange måter å gå om å finne en finans jobb. Det er lurt å begynne med en god utdannelse, for gratis informasjon om studieprogrammene som kan dekke alles behov, klikk her .

Hvordan finne finansiere jobber. Forstå begrepet "økonomi.".
Hvordan finne finansiere jobber. Forstå begrepet "økonomi.".

Sammen med en utdanning, bør listen nedenfor gi deg en god start.

 1. Forstå begrepet "økonomi." Det første trinnet i å finne en finans jobb er å forstå forskjellen mellom finans, økonomi og regnskap. Finansiere avtaler med tolkningen av aksjemarkedet på business-siden, i motsetning til økonomi, som er tolkningen av aksjemarkedet på den sosiologiske side. Regnskapsførere jobber med regnskap for selskap 'resultat. Derfor er finans kommer til å bli en bred penselstrøk type jobb, mens regnskap er en kjedelige detaljer type jobb.
 2. Finn ut om du har de riktige kvalifikasjoner. For å få en jobb i finans-feltet, vil du vanligvis trenger en bachelor-grad eller høyere i regnskap, finans eller økonomi. En regnskapsmessig grad kan være en ressurs fordi du vil ha større analytiske ferdigheter hvis selskapet går inn i problemer. Utdannet sosialøkonom kan være nyttig også, fordi du vil ha muligheten til å tolke hvordan verdens ledere og hendelser vil påvirke din bedrift. En finans grad vil bevise den mest nyttig i å finne en finans jobb, selvfølgelig.
 3. Start søket. Dette kan være den vanskeligste delen av å starte noen karriere. Men med en organisert, målrettet tilnærming, kan du finne mange jobbmuligheter. Husk å holde orden når du søker - holde en nøyaktig liste over de selskapene som du har sendt inn CVer, samt deres svar.  
  • Det er mange nettsteder viet til å hjelpe deg med å finne en finans jobb. De fleste av disse nettstedene kreve potensielle arbeidsgivere en avgift for å annonsere en jobb på deres hjemmeside. Alt som kreves av deg er en enkel registrering, som er gratis. Du er så velkommen til bla gjennom stillingsannonsene til du finner en du liker. En av de beste nettstedene for å finne finansiere jobber er eFinancialCareers . Finansiere jobber er oppført i henhold til en rekke kategorier. Noen andre verdifulle nettsteder er Careerbuilder og Monster . Hvis du er ute etter en jobb i ditt område, lønner det seg å sjekke alle mulige nettside. De fleste selskaper annonsere på bare ett nettsted.
  • Tro det eller ei, kan jobbe som vikar være en fin måte å komme inn i en finans stilling. Mange bedrifter bruker vikarer - å fylle ut for en arbeidstaker som er ute i fødselspermisjon eller med en utvidet sykdom, eller bare for å fylle hullene under en spesielt travel tid. Selv om du kan leies for en svært grunnleggende, entry-level posisjon, for eksempel resepsjonist eller dataregistrering kontorist, kan dette være din mulighet til å vise frem hva du vet, og muligens få leid fast når en stilling i finans åpner opp.
  • Hvis du fortsatt er i college, ta noen mulighet for et internship som presenterer seg selv. Mer enn sannsynlig, vil du bli plassert i en stor finansiell fast, hvor masse finansiere jobber blir tilgjengelige på en jevnlig basis. Når du oppgraderer, det bare kan være en full stilling som venter på deg. Selv om du ikke blir tilbudt en jobb med internship fast, vil det gi deg verdifull jobberfaring som ser flott ut på en CV.
  • Nettverk, nettverk, nettverk! Nettverk er trolig nummer én måte å få en jobb i finansnæringen. Tross alt, hvis du skulle ansette en ansatt for en jobb som krevde en høy grad av konfidensialitet som finans, ville du ansette noen med en stor CV som du aldri hadde møtt, eller dynamisk go-getter som du har møtt på flere konferanser? Delta på eventuelle finans-relaterte møter som du blir invitert, join hver finans og regnskap klubben på college, og sørg for at du la et godt inntrykk med alle du snakker med. Viktigst, hamstre visittkort som de er gull! Når du begynner jobben jakten, kaller de menneskene som du har kommet i kontakt med og spør dem om de vet om noen potensielle jobb åpninger. Du bare kan falle rett inn den perfekte jobben!
  • Ikke undervurder kraften i rubrikkannonser! Selv om mange store bedrifter ikke annonsere i aviser, noen mindre de gjør. Hvis du velger å søke på en jobb som er oppført i rubrikkannonser, bør du vurdere å sende inn en brevpost CV, snarere enn e-post den. Mest menneskelige ressurser ledere vil få massevis av e-post svar til en stillingsannonse, men svært få i posten. Sende din CV kan være en god måte å "stikke ut" i et felt av søkere.
  • Prøv kaldt ringer. Ring bedrifter eller virksomheter som du ønsker å arbeide. Be om å snakke med den ansette manager og fortelle ham at du er interessert i noen finansiere jobber som selskapet måtte ha. Det er en god idé å skrive ned de punktene som du ønsker å fremheve når kald ringer. Hvis du tar begrepet bokstavelig og ringe uten forberedelse, vil du sannsynligvis kommer over som uprofesjonelt og oppskjørtet. Selv om du ikke er i stand til å snakke med den ansette manager, snakker respektfullt til hvem svar på telefonen. Det kan være senere ledige stillinger i selskapet, og du ikke ønsker å ha et rykte som den personen som var en Dust til resepsjonist!
 4. Forbered deg på å gjøre et godt førsteinntrykk! Når du har snagged et intervju eller to, husker alt det grunnleggende om å intervjue. Kle deg riktig, presentere en polert CV, og sørg for at dine referanser er godt forberedt. Finance er vanligvis ikke en business casual slags felt, så ikke møter opp til intervjuet i jeans og en sweatshirt! Godt tilrettelagte referanser er et must når du intervjuteknikk for en finans jobb. Hvis det har gått en stund siden du har vært i kontakt med en av dine referanser, gi ham en samtale for å oppdatere ham om hva du har gjort og noen priser eller opphavsrett som du har mottatt. Etter intervjuet er ferdig, er det akseptabelt å følge opp med en kort e-post takke intervjuerne for sin tid. Noe mer enn dette er vanligvis oppfattes som desperat og irriterende.

Mens du søker drømmejobben i finans

Mens du søker drømmejobben i finans, ikke glem at det er en god idé å holde deg i loop ved å ta videreutdanning klasser innen finans eller regnskap. Dette gjøres enkelt i dag gjennom online universiteter .
Lykke til og god jobb jakt!