O2i

Hvordan finne gratis ansatte for et hjem virksomhet

Hvis du setter opp en liten hjem virksomhet

Hvis du setter opp en liten hjem virksomhet, er nøkkelen til å huske at du bør holde ting veldig små og enkle først, og gradvis utvide derfra. Tenk på det: det vil være lettere for deg å administrere en småskala virksomhet enn hvis du går all-out med en gang. Hvis i tilfelle virksomheten er ikke bra, vil du enkelt kunne hente inn dine tap. Og hvis ting går bra, kan du gradvis utvikle virksomheten fra startpunktet.

Hvordan finne gratis ansatte for et hjem virksomhet. Tenke på å gi "aksjer" for bedriften din.
Hvordan finne gratis ansatte for et hjem virksomhet. Tenke på å gi "aksjer" for bedriften din.

En av måtene du kan holde ting enkelt og under budsjett er ved å ha ansatte som kan fungere for deg gratis. Før du tror dette er urettferdige arbeidsforhold, vet at det er noen måter du kan få folk til å bli enige til å gjøre jobben for deg helt gratis, på en måte som kan være en fordel for dem også. Her er noen retningslinjer slik at du kan finne gratis medarbeidere til hjemmesiden din bedrift:

  1. Begynn med familien. Selvfølgelig vil de første ressursene må være din familie. Hvis du har tenåringer, for eksempel, få dem til å delta i ditt hjem virksomhet ved å gjøre enkle administrative oppgaver som å skrive e-post, bekrefter avtaler og sjekke aksjer og inventar. Dette vil bidra til å utvikle deres følelse av ansvar og vil bidra til å polere sin egen virksomhet ferdigheter. Du kan love å legge på til kvote deres hvis de gjør jobben sin godt nok.
  2. Tenke på å gi "aksjer" for bedriften din. Hvis du ikke har så mye i hovedstaden, kan du vurdere å få vennene dine til å få aksjer fra virksomheten din, det er, vil de få noen prosent av netto inntekt, som motytelse for de tjenestene de leverer. På denne måten vil du ikke å bry deg om jakt etter lønn på utbruddet, uansett inntekt går din vei, det er hva du og dine venner vil dele. Selvfølgelig, ville du har å gjøre klare avtaler om nøyaktig hvor mye prosentandel de vil få.
  3. Sett opp plakater på den lokale high school og college. Dine viktigste mål er studenter som er ute etter jobb erfaringer. Din selger poenget her er at de kunne legge jobben ansvar de vil ha på hjemmesiden din bedrift til sine gjenopptas. Hvis du er en ekspert på noe, for eksempel, er du en tidlig barndom pedagog og du sette opp en barnehage, kunne de ansatte som jobber for deg tjene som lærling din. Det faktum at de vil være i stand til å lære verdifull kompetanse fra deg vil være tilsvarende en deltids-arbeiderens lønn.
  4. Plassere annonser på den lokale avisen. Det gjør ikke vondt hvis du annonsere dine behov på en lokal avis. Tenk på de perks at de ansatte kan få mens du arbeider for din bedrift. De kan ikke være penger, men de kunne komme på veien til freebies. Hvis du kjører en barnehage, for eksempel, kan du tilby å ta i den ansattes barn gratis.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene du kan finne gratis ansatte for et hjem virksomhet. Til syvende og sist, bør du sørge for at du behandler dine ansatte godt og prøver å la dette være en god erfaring for dem. På denne måten vil ikke bare du klarer å finne ansatte, ville du får beholde dem, også. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!