O2i

Hvordan finne jobber for administrativt skole nyutdannede

De fleste bedrifter og selskaper har behov for å ansette sekretærer og lederassistenter å fylle i administrative og støttefunksjoner. Faktisk, vil du sjelden se en blomstrende virksomhet ikke å ha disse typer ansatte i sine payrolls. Hva folk flest ikke vet er at sekretær-og administrative tjenester er en helt ny karrierevei i seg selv. Det finnes et mangfold av sekretærtjenester skoler som gir opplæring for å forberede studentene på denne karrieren. Hvis du er ute etter en karriere å utvikle, kan sekretærtjenester og administrative tjenester være en utviklende og spennende alternativ til å utforske. Det første skritt å ta, er å melde deg på noen sekretærtjenester kurs og opplæringsprogrammer i en anerkjent og akkreditert sekretærtjenester skolen.

Det finnes mange programmer som sekretær skole enn kan forberede kandidater for spesialiserte sekretærtjenester karrierer. Som student kan du velge mellom mange felt hvor dine sekretærtjenester ferdigheter vil bli finslipt og utvikles. Juridiske og medisinske sekretærtjenester programmene vil gi deg opplæring til å fungere effektivt i disse svært tekniske bransjer. Disse programmene vil trene studentene i enkelte spesialiserte prosedyrer som trengs i disse næringene. Andre bransjer som helsevesen, industri, bygg og anlegg, og informasjonsteknologi vil også kreve noen form for spesifikke administrativ støtte eller tjenester. Hver industrien krever fokusert trening og prosessuelle kunnskap i den spesifikke feltet og den beste måten å tilegne seg sekretærtjenester ferdigheter som trengs er å melde deg på noen av de sekretærtjenester kurs som tilbys i ulike sekretærtjenester skoler. For eksempel kan en sekretær jobb i helsevesenet krever at kandidaten skal ha opplæring i medisinske kontor prosedyrer, farmakologi, dataprogrammer og kommunikasjon og menneskelige relasjoner.

Hvordan finne jobber for administrativt skole nyutdannede. Velge et administrativt program eller skolen er svært kritisk.
Hvordan finne jobber for administrativt skole nyutdannede. Velge et administrativt program eller skolen er svært kritisk.

Noen av sekretærtjenester programmer og kurs i tekniske høyskoler og 4-års universiteter kan føre til grader som Associate of Arts (AA) eller Associate of Applied Sciences (AAS). Mange bedrifter og virksomheter vil kreve disse grader som en forutsetning for å administrativ støtte og sekretærtjenester jobber.

Studentene må regne med generelle kurs i kontor ferdigheter, regnskap, til dataregistrering, dataprogrammer, teknisk skriving, og forretningsjus bli tilbudt av ulike sekretærtjenester programmer. Bortsett fra disse kursene, kan en student velge spesialiseringer basert på de næringene studenten ønsker å fokusere på.

Velge et administrativt program eller skolen er svært kritisk

Velge et administrativt program eller skolen er svært kritisk. Det er viktig at skolene eller programmer er riktig akkreditert av lokale og nasjonale instanser. Sekretærtjenester skoler i Boston, Chicago og Montreal har veldig gode programmer og anmeldelser. Ved hjelp av skolene i disse områdene som et mål i å plukke et program eller en skole er sterkt anbefalt.

En sekretær karriere kan være en anstendig måte å tjene til livets opphold.
En sekretær karriere kan være en anstendig måte å tjene til livets opphold.

Spirende og starter sekretærer eller administrative assistenter bør forvente lønn å variere i henhold til industrien, deres ferdighetsnivå, erfaring og plassering. Entry-level stillingens årslønn varierer fra 18 660€ til 20 900€. Mer erfarne kandidater kan forvente å være utøvende sekretærer og kontor ledere og gi en årlig lønn som varierer fra 33 590€ til 48 510€. Økninger i inntektene kan oppnås med mer erfaring og velge en bransje med bedre stabilitet og lønnsomhet.

En sekretær karriere kan være en anstendig måte å tjene til livets opphold

En sekretær karriere kan være en anstendig måte å tjene til livets opphold. Det kan være givende og gi jobb stabilitet. Melde deg på et administrativt skole eller programmet er det første skrittet til kursen ned karrieren. Nyutdannede trenger ikke bekymre deg så det er nok av jobber som venter.