O2i

Hvordan finne karakterer på skadedyrkontroll tjenester

Har du hatt problemer med skadedyr for en stund nå

Har du hatt problemer med skadedyr for en stund nå? Noen mennesker velger å håndtere avslutning på egenhånd. For eksempel er mygg kontroll enkelt nok så lenge du har de effektive produkter og gjennomføre de riktige rengjøring praksis. Men for større jobber som rotte og termitt kontroll, vil du kanskje vurdere å ringe fagfolk for skadedyrbekjempelse. Skadedyrbekjempelse er opptatt av effektiv styring og utslettelse av insekter og dyr som er kategorisert som skadedyr. Det inkluderer også gnager, termitt og insekt kontroll (bed bugs, kakerlakker, lopper, snekker maur, og andre). Skadedyr kan angi hjem og arbeider stasjoner i en rekke måter avhengig av årstidene og til din posisjon.

Spørsmålet er hvem du skal ringe

Hvordan finne karakterer på skadedyrkontroll tjenester. Hvis du er klar over det.
Hvordan finne karakterer på skadedyrkontroll tjenester. Hvis du er klar over det.

Spørsmålet er hvem du skal ringe. Når du søker på nettet og gule sider, er det mange bedrifter som tilbyr skadedyrbekjempelse tjenester. På grunn av dette, har det blitt svært vanskelig å finne ut hvilket firma kan tilby deg den mest fremragende pest utryddelse og ledelse service. For å hjelpe deg i denne bekymringen, kan du se på rangeringer om skadedyrbekjempelse tjenester ved å besøke hjemmesiden til BBB , som står for Better Business Bureau. Dette er en privat organisasjon, som opererer i Europa og Canada. Dette byrået offentliggjør rapporter om effektiviteten av selskaper, inkludert informasjon om klager som gjelder dem og deres prestasjoner. De utnytter systemet for karakterer, som bistår forbrukere i å vite hvilket firma gir best service.

Å se etter stemmer på tjenester for skadedyrbekjempelse, følger du trinnene nedenfor.

  • Gå til BBB nettstedet.
  • Etter ankomst til BBB hjemmeside, skriv en postnummer. En annen måte er å velge mellom Canada og amerikanske nettsteder.
  • Klikk 'For forbrukere koblingen.
  • Velg koblingen for virksomheten.
  • Hvis du er klar over det, skriver selskapets navn engasjert i skadedyrkontroll. En annen måte er å prøve å klikke på linken på "Kind of Business", og skriv ordene "skadedyrbekjempelse tjenester '. Innspill postnummer, stat eller by hvis du velger denne metoden.
  • Velg selskapet for å se sensuren.


På høyre side av skjermen

På høyre side av skjermen, kan du finne en forklaring og tolkning av systemet som brukes i vurdering selskapene. Den høyeste og øverste Rangeringen er A + og den laveste er F. Hvis det sier NR, betyr dette at det ikke er gitt. Som nevnt tidligere, kan du se på profilen til selskapet og all annen relevant informasjon som kontaktnummer og klage historie for de siste 36 månedene, hvis noen. Du kan se på akkreditering fakta, offentlige handlinger, kundeanmeldelser pluss andre nyttige detaljer.

Når du har problemer på pest

Når du har problemer på pest, bør det ikke være trakk av. Skadedyr er nuisances fordi de skader egenskaper og spre sykdommer. Selv om noen skadedyr problemer kan løses på egen hånd, men andre utvilsomt trenger profesjonell utslettelse. Å vite rangeringer av de mange tjenester på skadedyrbekjempelse i ditt område vil hjelpe deg i å bruke tjenestene til et selskap som kan sikkert utrydde skadedyr i ditt hjem.