O2i

Hvordan finne leiligheter i vancouver

Vancouver er et flott sted

Vancouver er et flott sted. Et stort fellesskap, og en av de største film-produksjon byer, med et mangfoldig publikum av folk, for ikke å nevne den aktivt natteliv, har Vancouver alt du trenger og ønsker i en by. Flytting, ikke bare i Vancouver, kan være en problemfri, spesielt hvis du ikke har et fast hus å flytte inn på. Men slike ting er normalt uforutsett, som et jobbtilbud eller et nytt forhold. Dette blir sagt, kan du ikke nok bare gå om affording et hus plutselig og blir nødt til å klare seg med en leid leilighet for nå. Leilighet jakt i en ny by kan være vanskelig, spesielt hvis du ikke kjenner området, eller, som de fleste tilfeller, du bare vet det av det du ser på TV. Her er en guide for deg å finne leiligheter i Vancouver.

Hvordan finne leiligheter i vancouver. Vancouver er et flott sted.
Hvordan finne leiligheter i vancouver. Vancouver er et flott sted.

  1. Oppføringer. Online eller offline, er det mye eiendom leie på leilighet rubrikkannonser og bare rubrikkannonser generelt. Besøk Craigslist eller få lokale aviser og magasiner for å hjelpe deg i din søken. Søk og finder guide på Craigslist hjelper deg å begrense det ned også. Alt i alt, ser på oppføringer er den beste måten å starte din søken.
  2. Sjekk det. Hvis du finner en potensiell leilighet, gå sjekke det ut. Be om mer informasjon om huset og historien. Siden Vancouver er en kystby, be om noen rørleggerarbeid problemer. Betyr det bli oversvømmet i regntiden? Er det busslinjer i nærheten? Er området farlig om natten? Bråkete naboer, katter og Vancouvers varemerkebeskyttet winos er noen av de tingene som folk ikke synes å liste på rubrikkannonser. Be om disse og se om de er egentlig opp til regningen.
  3. Beliggenhet. Det gamle ordtaket "Location, Location, Location." gjelder Vancouver også. Det finnes en rekke nabolag i Vancouver, fra Gastown, den eldste, Chinatown og Drive. Disse stedene har sine egne nabolag og fordeler og ulemper. For eksempel, hvis du ser på en leilighet i Gastown, være oppmerksom på at stedet har mange fylliker og winos, være nær nattelivet i byen. Richmond og Chinatown er steder med mye asiater, for det meste kinesisk. Steveston på den annen side er nær vannkanten, et flott sted for utsikt mot havet, men ikke et flott sted for lukten, hvis du er allergisk mot det. Men, det er vitenskapelig bevist at sjøluften er bra for astmatikere. Så hvis du har det, kan det være greit å sjekke ut leiligheter i eller i nærheten Steveston. Yaletown er for nå hjem til en masse leiligheter. Det er high-end, low-end og mid-end leiligheter for deg å velge mellom i området, og det er alltid åpninger i en av nabolagets mange bygninger.
  4. Priser. Den normale prisen for leilighet i Vancouver er rundt 710€. Selv på vestsiden og sentrum utleie område, stiger dette til ca 825€ til 900€ på et gjennomsnitt. Dette betyr imidlertid ikke inkludere byen med minstelønnssatsene av Vancouver på 10€ per time, ville det være best å få en plass i billigere områder i Burnaby eller East Vancouver.