O2i

Hvordan finne lokale speditører i Kina

Import av varer fra Kina er trenden i dag, siden produksjon og arbeidskraft i Kina koster mindre, og de produserer omtrent alt. Hvis du starter en distribusjon eller detaljhandel hvor din forsyning kommer fra Kina, så må du finne en pålitelig speditøren som vil sørge for frakt av varer fra Kina til din by.

Speditører er ikke nødvendigvis rederiet som transporterer gods gjennom sjøfrakt eller flyfrakt. Dette er selskaper som arrangerer nødvendige dokumenter for å spore elementer, fra produksjonsbedrift, til rederiet, til lageret. De også legge til rette for tollvesenet transaksjoner og godkjenning av transport av varene dine. Bortsett fra papir og juridisk arbeid, de også finne den beste ordningen for den fysiske beholder av elementene for å minimere kostnadene uten at det går på sikkerheten til elementer som blir levert.

Hvordan finne lokale speditører i kina. Ikke la alt til tilfeldighetene.
Hvordan finne lokale speditører i kina. Ikke la alt til tilfeldighetene.

Å finne en lokal speditøren i Kina, bør du vurdere disse tipsene, som kan være nyttig:

  1. Spør etter anbefaling og henvisninger fra import industri, fortrinnsvis de som importerer lignende produkter som din. Ulike produkter er pakket og sendt på forskjellige måter, så det er best å snakke med personer som er involvert i samme bransje som deg.
  2. Lag en liste over frakten selskaper i Kina og forskning på selskapenes-hvor lenge de har vært i drift, som deres kunder er, hva slags produkter de ordne for transport, de har utestående klagesaker og andre punkter du kan ønsker å finne ut før du inngår en kontrakt med dem.
  3. Lokale frakt selskaper i Kina sies å lade billigere i forhold til oss frakttjenester, så du trenger ikke betale mye oppmerksomhet til kostnadene, men ta en god titt på selskapets effektivitet og pålitelighet.
  4. Finn ut om fraktselskapet har riktig forsikringsdekning i tilfelle elementene blir transportert bli ødelagt eller mistet. Det er også svært viktig at de har en kundeservice representant at du alltid kan komme i kontakt med når som helst.
  5. Kontroller at speditøren er registrert med den kinesiske regjeringen og har den nødvendige lisensen og avstander å operere og gjøre forretninger med andre land.
  6. Det er også best å sjekke både amerikanske og kinesiske offentlige nettsteder eller andre ressurser, for en liste over svartelistede speditører, slik at du kan unngå dem.
  7. Når du snakker med en fraktselskapet klient, finne ut hvor lenge det fraktselskapet har levert tjenester til kunden. Du vil kunne se om klienten er fornøyd med tjenestene.
  8. Ikke la alt til tilfeldighetene. Vær proaktiv og be for detaljer. Pass på at lokale speditøren gir deg all den informasjonen du trenger, spesielt prosessen på hvordan elementene blir sendt. Finn ut hvem som er involvert i transport (lastebil selskapet, rederiet, toll, osv.), slik at i tilfelle det oppstår problemer, vet du hvordan du kan spore transaksjonene.