O2i

Hvordan finne tilskudd til gjenvinning

Resirkulering er en måte å redusere ens carbon footprint

Resirkulering er en måte å redusere ens carbon footprint. Mange enkeltpersoner og grupper komme opp med forskjellige ideer om hvordan du kan hjelpe miljøet komme gjennom resirkulering. Dessverre har noen ideer ikke ta av på grunn av manglende finansiering. Hvis bevist at en returordning er levedyktig deretter sikre et stipend for prosjektet er mulig.

Tilskudd tilbys av regjeringen, organisasjoner, bedrifter og privatpersoner for mange grunner, er resirkulering en av dem. Hvis du har en resirkulering prosjekt og trenger økonomisk bistand, kan du prøve forslagene nedenfor på å finne tilskudd for å støtte din verdt forslaget.

Sjekk regjeringen tilskudd nettside

Sjekk regjeringen tilskudd nettsiden. Grants.gov er nasjonal inngangsport til å finne offentlige finansierte tilskudd. Gjennom dette nettstedet kan du finne tilskudd spesielt for resirkulering prosjekter. Med implementeringen av 2009-Recovery Act, er mer føderale tilskudd blir gitt til prosjekter av offentlig interesse, inkludert miljøprogrammer.

Utforsk tilskudd tilbys av Environmental Protection Agency (EPA). Studer EPA tilskudd i deres område for å finne ut hvilken som passer til din resirkulering prosjektet. Nettstedet har også informasjon de prosedyrer og krav til søker om tilskudd. De har en artikkel om tips på å skrive en søknad for å hjelpe sjansene for å få finansiering forbedre. Enten du planlegger å søke om stipend under EPA eller ikke, denne artikkelen er en meget informativ ressurs for eventuell bevilgning søkende. Hvis det er en lokal EPA kontor nær deg, betale dem et besøk slik at du kan få svar på dine spørsmål ansikt-til-ansikt.

Gå til staten hjemmeside

Hvordan finne tilskudd til gjenvinning. Sjekk regjeringen tilskudd nettsiden.
Hvordan finne tilskudd til gjenvinning. Sjekk regjeringen tilskudd nettsiden.

Gå til staten hjemmeside. Den Europe.gov nettsted er din portal til de ulike statlige nettsteder i landet. Under "Government Agencies," klikk på "State Government" og deretter klikke på statens navn. Når du kommer til området, begynne å lete etter informasjon om mulige gjenvinning tilskudd tildelt av staten.

Spørre det nasjonale resirkulering koalisjon

Spørre det nasjonale resirkulering koalisjonen. Den Flyktninghjelpen er en non-profit gruppe som består av medlemmer fra hele Nord-Europa som har den samme lidenskapen for resirkulering, gjenbruk og reduksjon. Du kan få den nyeste informasjonen om en rekke eksisterende gjenvinning tilskudd. Gjennom nettstedet kan du finne tilknyttet organisasjoner som fokuserer på resirkulering. Disse tilknyttede grupper kan finne mulige kilder til gjenvinning tilskudd.

Se på Catalog for innenriks assistanse (CFDA). Du kan finne en liste over alle føderale finansierte programmer, prosjekter og tjenester i CFDA nettstedet. Generell informasjon om disse programmene er tilgjengelig for allmennheten. Lese gjennom listen over byråer og programmer for å se hvilke som passer ditt forslag. Under sin General Info delen kan du finne en velskrevet artikkel om hvordan å skrive tilskudd.

Kontakt de sosiale og miljømessige entreprenører (SE)

Kontakt de sosiale og miljømessige entreprenører (SE). Se er alt for økologisk restaurering. Gjennom sitt nettsted, Saveourplanet.org , kan du finne informasjon om Mini-Tilskudd til "business resirkulering, kompostering og avfallsreduksjon." See tilbyr tilskudd starter på 750€ helt opp til 7470€. Kontakt SEE å finne ut om prosjektet er kvalifisert for et stipend.

Se lokalt

Se lokalt. Organisasjoner og bedrifter i nabolaget ditt kan være nøkkelen til å finne et stipend for resirkulering prosjektet. Lag en liste over disse lokale enheter og se dem opp på nettet eller ringe eller besøke dem direkte. Det vil ikke skade å spørre om de tilbyr tilskudd eller ikke.

Finne tilskudd til gjenvinning er ikke så vanskelig som det ser ut

Resirkulering er en måte å redusere ens carbon footprint. Utforsk tilskudd tilbys av Environmental Protection Agency (EPA).
Resirkulering er en måte å redusere ens carbon footprint. Utforsk tilskudd tilbys av Environmental Protection Agency (EPA).

Finne tilskudd til gjenvinning er ikke så vanskelig som det virker. Kontroller at du har et godt forslag for å bli tildelt stipendet du trenger. Ikke glem å besøke den lokale Department of Natural Resources and Environment områder for mulige tilskudd. Begynne å lete etter fri midler slik at du kan bidra til å spare miljøet nå!