O2i

Hvordan forberede en selger hjem inspeksjon

Hvis du noen gang har solgt et hus du har uten tvil vært gjennom dette før

Hvis du noen gang har solgt et hus du har sikkert vært gjennom dette før. Hvis du får klar til å selge et hus, vil du ha en av disse før du lukker. Enten du har gjort det før, eller er ny på dette, kan et oppfriskningskurs holde deg på timeplanen, og kan være i stand til å hindre at problemer oppstår.

Noe så enkelt som å rense huset i forkant av inspeksjonen kan gi overraskende fordeler. Det første inntrykk i dette tilfelle er viktig. Hvis inspektøren, og kjøperen som ofte følger med inspektøren, se at hjemmet ditt er rent, de vanligvis gjør antagelsen om at huset er godt vedlikeholdt også. Rett eller galt, kan de ikke ser så nøye etter ting å være feil.

Hvordan forberede en selger hjem inspeksjon. Hvis du noen gang har solgt et hus du har uten tvil vært gjennom dette før.
Hvordan forberede en selger hjem inspeksjon. Hvis du noen gang har solgt et hus du har uten tvil vært gjennom dette før.

Hvis du har noen reparasjoner som må gjøres, prøv å få dem gjort i forkant av inspeksjonen. Hold kvitteringer også. De viser at du tar vare på reparasjoner som må gjøres. Igjen, gir alt du kan gjøre for å vise at du utfører nødvendig vedlikehold og ta vare på huset ditt inspektøren med tillit til at han ikke har så mye å bekymre seg for.

En annen ting å huske på er å sørge for at inspektøren har tilgang til alt. Hvis han ikke kan komme inn i sentrale områder han blir nødt til å utstede en ufullstendig gjennomgang og få tilbake besøk. Dette kan forsinke stengetid. Pass også på at du har alle dine sparebluss tent allerede. For ansvar grunner, vil inspektøren ikke være i stand til å tenne dem for å sjekke, og dette vil igjen forsinke ferdigstillelsen av gjennomsyn.

Hvis huset har stått tomt

Hvis huset har stått tomt, må du ha de verktøyene slått på igjen. En stor del av inspeksjonen innebærer å sørge for at det ikke er avløp lekkasjer eller elektriske problemer. Her igjen, hvis den ikke inspektør kan kontrollere disse han ikke vil være i stand til å fullføre undersøkelsen.

Hvis huset har stått tomt.
Hvis huset har stått tomt.

Det er ofte best for hus og noen kjæledyr for å planlegge å være borte fra huset i flere timer. Selv om det ikke nødvendigvis er nødvendig at du forlater, kan det gjøre alle mer komfortabel. Den gjennomsnittlige inspeksjon varer rundt tre timer.

Objektet fra ditt perspektiv bør ikke være å lyve og dekke opp problemer med huset ditt. Du absolutt ikke trenger å tilby opp hver lille detalj om huset ditt, men hvis det er et større problem at de kommer til å finne ut om, ville det trolig være bedre hvis du er foran om det først. Å være ærlig her gir inntrykk av at du ikke har noe annet å skjule. En inspektør som føler at du prøver å trekke en over på ham vil mest sannsynlig bli veldig kresen på inspeksjon hans. Målet ditt er å ha ham fullføre inspeksjon så raskt som mulig med så få problemer som mulig.