O2i

Hvordan forberede for en virksomhet biltur

Noen jobber krever mye reising

Noen jobber krever mye reising. Ved å reise, er bedre business vunnet og et større nettverk er etablert. Hvis jobben din ber deg om å gå fra ett sted til et annet mesteparten av tiden, kan du anser deg selv som en av virksomheten veien krigere der ute. Du kan sikkert ha nytte av å forberede for din neste forretningsreise biltur. Her er noen retningslinjer for å trek fra punkt A til punkt B ganske greit:

Hvordan forberede for en virksomhet biltur. Din viktig sjekkliste før din bedrift bilferie.
Hvordan forberede for en virksomhet biltur. Din viktig sjekkliste før din bedrift bilferie.

Din viktig sjekkliste før din bedrift bilferie:

  • Holde bilen i god form. Få den sjekket for forsvarlig vedlikehold. Hvordan er dekkene? Trenger du å sjekke oljen? Er det klar for en ny lang reise? Hvis du ikke er veldig teknisk flink med biler, få tilbakemelding fra en profesjonell. Dersom kjøretøyet er leid, så utleie selskapet å gå god for enheten.
  • Ha en backup plan for i tilfelle en nødsituasjon. Affiliate med noen pålitelig organisasjon for krisesituasjoner. En god gruppe er AAA. Hvis du har forutsett muligheten for å bli strandet, tie-up med OnStar. Det kan være lurt å sjekke alternativene på Internett.
  • Har de riktige verktøyene for å vite om været og retninger. Hvis du er en Internett-kunnskapsrike, kassa Weather.com og Mapquest.com. De kunne gi deg oppdatert og nøyaktig informasjon om værforhold og instruksjonene du ønsker å vite om.
  • Bekreft ditt overnattingssted. Hvis du skulle bo på et hotell, dobbelt-sjekke din reservasjon. Hvis du trenger å spise noe når du ankommer din destinasjon, be om det også. Hvis noen arrangerer for losji, forhører deg om å bekrefte opplysningene. Trenger du ikke ønsker å kjøre hele dagen og så etter det, har du ingen steder å bo og hvile.

Noen ting du trenger mens du er på veien:

Noen jobber krever mye reising. Holde bilen i god form.
Noen jobber krever mye reising. Holde bilen i god form.

  • Ha noe å spise og å drikke. Pakke noen granola barer. De er næringsrik og definitivt bedre at de vanlige hurtigmat valg som du liker. Du kan også ta en liten reise kjøligere. Du må kanskje drikke vann i mellom stopper.
  • Underholde deg selv. Hvis radioprogrammer kjede deg, spille litt musikk-CD. Hvis du ønsker deg holde hjernen din fungerer, lytte til bøker på CD.
  • Carpool med dine kolleger. Du kan avtale å ta svinger i å kjøre bilen. Vekslende ville tillate alle å hvile når det er mulig. Du kan også få sjansen til å gå gjennom e-post eller ivareta dine telefonbeskjeder uten å tenke på veien.

Hvis virksomheten biltur er veldig lang og slitsom

Hvis virksomheten biltur er veldig lang og slitsom, ikke nøl med å få noen god hvile. Ulykker er bundet til å skje hvis du tvinger deg selv til det ytterste. Du kan selv vurdere kroppen din klokke. Hvis du er en morgenfugl, kan det være lurt å begynne å reise tidligere på dagen. Hvis du er en kveld person, kan mørkekjøring være en god alternativ. Ikke glem at "ekte" jobb bare begynner når du ankommer reisemålet.