O2i

Hvordan forstå besparelser obligasjoner

Obligasjoner likne lån

Obligasjoner likne lån. De er gjeldspapirer og formelle kontrakter for å betale ned lånte beløpet med renter i løpet av perioden på obligasjonen. De fleste obligasjoner er kjøpt fra finansinstitusjoner og renter akkumuleres for livet av obligasjonen. Før forfall eller slutten av semesteret, er obligasjoner ofte videresolgt.

Hvordan forstå besparelser obligasjoner. Serien EE obligasjoner.
Hvordan forstå besparelser obligasjoner. Serien EE obligasjoner.

Enten du forbereder barnet ditt høyskole utdanning eller spare til pensjonisttilværelsen, er det sikkert gunstig å forstå hvilke typer obligasjoner, spesielt Savings Obligasjoner, som anses å være den sikreste form for investering.

Besparelser obligasjoner er obligasjoner utstedt av Europa finansdepartementet. Den føderale regjeringen benytter obligasjoner som betyr å låne penger fra investor. Siden obligasjoner er finansielle forpliktelser regjeringen, de er ansett som den sikreste formen for investeringer og arbeid til din fordel fordi de er skattefrie. Derfor er det ikke nødvendig å betale lokale eller statlige skatter, og du tjene renter minus risikoen for investeringen. Besparelser obligasjoner er ikke-omsettelig og generelt ikke overførbar. Under begrenset omstendigheter, kan de overføres med minimal skatt straffen. I tilfeller der besparelser obligasjoner er stjålet, mistet eller ødelagt, kan de byttes ut, som dine sparepenger obligasjoner er registrert hos det amerikanske finansdepartementet.

Du kan kjøpe besparelser obligasjoner fra kommersielle banker

Du kan kjøpe besparelser obligasjoner fra kommersielle banker. Der vil du fylle ut kjøp dokumenter som skal videresendes til det amerikanske finansdepartementet. Du kan også skaffe besparelser obligasjoner fra din arbeidsgiver eller via Internett. De populære typer sparing obligasjoner er:

Obligasjoner likne lån. Series I obligasjoner.
Obligasjoner likne lån. Series I obligasjoner.

  1. Serien EE obligasjoner. Disse selges i verdier på 40€ 60€ 75€ 150€ 375€ 750€ 3740€ og 7470€. Disse obligasjonene koster 50% mindre enn sin pålydende verdi for en periode på 30 år. For eksempel hvis du kjøper en størrelse på 150€ betaler du kun 75€. På slutten av uttrykket, verdien tilbake til sin opprinnelige pålydende verdi. Serien EE obligasjoner renter beregnes hver måned, men inntil obligasjonene innløses, er de ikke betalt.
  2. Series I obligasjoner. Tilbyr de samme kirkesamfunn som serien EE Savings Obligasjoner, men du vil kjøpe dem til pålydende i trinn på 20€ 0,00. Dette er obligasjoner med fast rente og en inflasjon premium. Hver måned de øker i verdi, mens interessen er beregnet to ganger i året, avhengig av økonomiske indikatorer.

Andre typer obligasjoner er statsobligasjoner

Andre typer obligasjoner er statsobligasjoner, kommunale obligasjoner, obligasjoner, premium obligasjoner, kausjon obligasjoner osv. statsobligasjoner, kommunale obligasjoner og statsobligasjoner er lik sparing obligasjoner i form av lave renter. Kausjon obligasjoner er utstedt av forsikringsselskaper for å tillate anklages tiltalte å bli tatt ut av fengselet før rettssaken forhandlingene. De er designet for å garantere de saksøktes opptreden i retten når rettssaken forhandlingene begynne. Kausjon obligasjoner typisk krever sikkerhet som et boliglån eller gjerning av tillit. I tilfeller der en tiltalt hopper kausjon, ved å unnlate å overholde vilkårene og betingelsene i obligasjon eller etter ordre fra retten, vil obligasjonen bli forspilt.

For å finne ut hva dine besparelser obligasjoner og andre obligasjoner er verdt, bygge en beholdning av obligasjoner og hjelpe deg med å administrere obligasjoner, online obligasjoner kalkulatorer og obligasjoner veivisere er tilgjengelig på nettet for din hjelp. Kalkulatoren kan lett nås gratis, mens du må kjøpe eller laste ned veiviseren programvare.