O2i

Hvordan forstå innhold distribusjon modeller

En distribusjon av innhold modellen er den modusen hvilke produkter som transporteres fra leverandør til distributøren og deretter til forbrukerne. Dette er også kjent som forsyningskjeden. Det er forskjellige måter å flytte varene fra leverandøren til forbrukerne. Ulike produkter og tjenester til ulike typer innhold distribusjon modeller. Velge riktig innhold distribusjonsmodell for et produkt kan gjøre det en flopp eller en suksess for selskapet. Det er derfor det er viktig å bruke en distribusjon av innhold modell som passer med ditt produkt.

Her er noen innholdsdistribusjon modeller:

  1. Produsent, grossist, detaljist. Dette er den mest vanlige, prøvd og testet innhold distribusjon modell. Produsenten går til grossist for å hjelpe markedet varene og nå forbrukerne. Grossister og deretter gå til forhandlere for å nå større markeder og øke salget. Dette er hvordan dette innholdet distribusjon modellen fungerer. Imidlertid kan det være problemer med denne modellen, så det er en mulighet for konkurranse mellom de tre sektorene. Produsenten kan gå rett til forhandleren og forhandler og grossist kan slutte å selge for produsenten. Dette innholdet distribusjonsmodell kan fungere for enkelte produkter, men ikke alle.

  2. Forhandler, produsent. Dette innholdet distribusjon modellen er svært effektive for forhandleren. Forhandleren kan gå direkte til produsenten for å markedsføre alle varene. Denne måten, alle varene gå til forhandleren, som grossisten ikke er til stede. Dette er effektivt for både forhandler og produsent. Forhandleren får alle varene han trenger, og produsent har nådd slutten av forsyningskjeden uten å levere varer til grossist. Dette innholdet distribusjon modellen er egnet for varer som er best levert til varehus, butikker eller boder i kjøpesentre.
  3. Produsent til både grossist og detaljist. En annen distribusjon av innhold modell for å vurdere er produsent leverer varer til både grossist og detaljist. Delingen av varer mellom grossist og forhandler kan være diktert av naturen av produktet. Produsenten vil sikkert levere en stor andel til selger, som vil mest sannsynlig øke salget. Det er visse faktorer å vurdere når du velger hvor du skal levere produktene. Dette inkluderer den type av produktet, hvordan produktet er kjøpt og kjøpsmønster av kunder.

Hvordan forstå innhold distribusjon modeller. Produsent, grossist, detaljist.
Hvordan forstå innhold distribusjon modeller. Produsent, grossist, detaljist.

Dette er tre av de mest vanlige innhold distribusjon modeller som brukes av produsenter. Dette er bare de grunnleggende modellene. Modellene kan endres for å passe den type varer som kommer til å bli solgt. Faktorene som kan fastslå typen innhold distribusjonsmodell å bruke inkludere arten av produktet, kvaliteten på produktet, målgruppe av produktet og behovene til forbrukere. Innhold distribusjon modeller å fastslå suksessen salget av et produkt. Bruke riktig innhold distribusjon modellen vil øke salget av produktet, og bruker feil innhold distribusjonsmodell for et produkt kan redusere salget.