O2i

Hvordan forstå små forretningsideer som vokste stort

De sier at alt vi trenger er allerede oppfunnet

De sier at alt vi trenger er allerede oppfunnet, så det er ikke altfor mye penger for oppfinnelsen. Personer med små forretningsideer nå fokusere på innovasjon - et bedre, billigere, smartere og raskere måte å gjøre ting. Du kan lære å analysere produkter og prosesser på en måte som vil hjelpe deg å effektivisere dem ved å skaffe seg en business management grad, klikk her for å lære hvordan du melde deg på et akkreditert online universitet.

Hvordan forstå små forretningsideer som vokste stort. Outsourcing og rådgivning.
Hvordan forstå små forretningsideer som vokste stort. Outsourcing og rådgivning.

Selvfølgelig, er det ingen virksomhet uten behovet for et bestemt produkt eller tjeneste. Noen ganger, er behovet der, markedet finnes, men ingen har funnet en måte å tjene dem ennå. Her er noen av de små forretningsideer som vi ser nå at virket unødvendig eller utenkelig i løpet av de siste tiårene:

Fitness og helse - De fastfood bedrifter var en liten forretningsidé som blomstret og gjort mange mennesker lider fedme. Med dette problemet og andre helsemessige problemer som har kommet opp i det 21. århundre, har en ny tilnærming i medisin utviklet seg. Det har forvandlet til en "velværeindustrien" hvori prinsippet er å unngå sykdom, i stedet for den gamle praksis, nemlig å kurere sykdommen. Virksomheter relatert til helse og velvære har spiret-fra produksjon økologisk mat og kosttilskudd til etablering av helse treningssentre og spas. Alt kommer nå i organisk form-vitaminer, ferske råvarer, hermetikk, selv ikke-matvarer er produsert med økologiske ingredienser, som kosmetikk, tannkrem, sjampo og såpe. Selv akupunktur og akupressur har blitt utbredt, som nå finnes i helse-spa og til og med medisinske klinikker. Alternativ medisin, som startet velvære trend, har blitt mer akseptert i det medisinske feltet, når det pleide å være tabu tiår siden. Vekttap produkter er også over hele markedet, samt treningsprogrammer som tilbys av treningssentre. Yoga og kampsport er små forretningsideer som har blitt en arena for fitness.

Varer og tjenester som gjør oss sunnere og yngre alle disse helse buff produkter og tjenester var nesten ukjente små forretningsideer 30 år siden.

Outsourcing og rådgivning - Decades tilbake

De sier at alt vi trenger er allerede oppfunnet. Alternativ distribusjon.
De sier at alt vi trenger er allerede oppfunnet. Alternativ distribusjon.

Outsourcing og rådgivning - Tiår tilbake, hadde en bedrift å ansette alle sine arbeidskraft behov med komplett fordeler pakken. I dag kan tjenester bli outsourcet, og bedrifter kan opprettholde en mager arbeidskraft og pådra minimal overhead kostnader takket være disse små forretningsideer. Selskapene som tilbyr sine tjenester for outsourcing, på den annen side, kan fokusere på sin kompetanse og tjene mer ved å ha flere kunder som har de samme behovene. Noen av disse outsourcede tjenester er arbeidskraft tjenester som sikkerhetstjenester, vaktmestertjenester, og catering tjenester. Nylig har ulike arrangementer, blitt en trend, og selskapene ikke lenger stole på sine administrative ansatte til å håndtere firmaarrangementer. Arrangementer, har blitt en svært lukrativ småbedrifter idé, da det kun trenger noen veltrente ansatte og en masse nettverk med leverandører, catering og hoteller.

Andre tjenester som ofte outsourcet av selskapene er dataprogrammering tjenester, juridiske tjenester og bokføring og revisjon tjenester.

Alternativ distribusjon - Land som har Internett-tilgang er nå å bli vant til online shopping og auksjoner, som var fraværende i 1990-årene. I dag har gründere funnet en raskere og billigere måte å annonsere, salg, distribusjon og levering av sine produkter. Bare sette opp en nettside, kan du kontakte venner og din online småbedrifter ideer begynne å rulle. Selv store bedrifter har tatt nytte av teknologien og har tillatt distribusjon av sine produkter gjennom online bestilling. Med dette satt opp, forbrukerne er i stand til å spare tid og få de til å unngå impulskjøp.

Hvis du vil lære mer om å vokse og utvikle dine egne forretningsideer, vurdere å melde deg på noen online forretningsutvikling kurs.