O2i

Hvordan fremme en frilans grafisk design virksomhet

Som du forventer, reklame en bedrift, uansett bransje det ville være, er hardt arbeid, men når tiltakene du tok var vellykket og effektiv, hva som venter deg er fruktene av hardt arbeid. Følgende er noen anbefalinger som du kan bruke for å fremme en frilans grafisk design virksomhet.

Hvordan fremme en frilans grafisk design virksomhet. Publiser din portefølje på nettet.
Hvordan fremme en frilans grafisk design virksomhet. Publiser din portefølje på nettet.

  1. Lag en portefølje. En portefølje er alltid et must for grafiske designere. Samle alle dine beste grafisk design fungerer og sette dem i porteføljen. Hvis det er mulig, sette i beskrivelser ved siden av design.
  2. Publiser din portefølje på nettet. Opprette en nettside som inneholder din portefølje er en god måte å fange oppmerksomheten til utenlandske kunder. Plus, noen kunder foretrekker å gjøre forretninger på nettet som det er mer tidseffektiv forhold til å sette opp et møte bare for å diskutere en kunstners portefølje, spesielt for første meeting.In tillegg til dine kreative design, for å gjøre din portefølje effektiv, sørg for å plass i referanser. Det er mange arbeidsgivere der ute som virkelig vil se på designerens referanser. Tross alt, er at én kategori de ser på når man måler hvor godt du ville være i stand til å levere.
  3. Åpne en blogg som har din design. Blogging om grafisk design, hvis det er mulig, slik at det en tutorial artikkel av noe slag, vil oppmuntre kundene til å se dypere inn i arbeidet ditt. De vil sette pris på hvor mye hardt arbeid du putter inn i prosjektene dine, og de vil se, trinn for trinn, hvordan du utvikle dine design. Det ville være din avgjørelse om du ønsker å plassere bloggen på samme domene som din online portefølje, men personlig sett, og skaper et annet nettsted som ville funksjonen deg dag til dag grafisk designer ville være en bedre idé. Bare husk å koble begge steder slik at kundene er interessert med arbeidet bak kulissene ville være i stand til å få tilgang til online blogg også. Hvis det gjøres riktig, kan dette bli en kanal for suksess for din virksomhet.
  4. Assertively markedsføre deg selv til potensielle kunder. Sende og ringe en klient er en måte å assertively markedsføring virksomheten din. Det første trinn vil være selvsagt å sende dem. Fest din portefølje, listen kontaktnummer, inkludere din online portefølje og grafisk design blog webadresser, og gi en oversikt over de tjenestene du tilbyr. Vent minst en uke, og hvis de fortsatt ikke hadde fått tilbake på deg, vil dette være den tiden du telefonen dem. Når du allerede er på telefonen med dem, spørre om du kan møte opp for å diskutere din grafisk design virksomhet forslaget. Hvis de ikke kan ta imot deg, spør om de kjenner noen som de kan se og deretter gjøre det samme til at henvisningen.

Til slutt, sørg for at du bygge et godt nettverk og gjøre et navn for deg selv, god nok til å bli henvist av dine kunder. Gjør en utmerket jobb, og de vil sikkert henvise deg til sine venner eller andre forretningsforbindelser. I alle fall er jungeltelegrafen fortsatt den beste måten å fremme en bedrift.