O2i

Hvordan gjennomføre et åpent hus

Holde et åpent hus er en fin måte å annonsere og markedsføre ditt hus. Her er noen tips som vil hjelpe forberede eiendommen og sørge for at den åpne huset er en suksess:

Planlegg din åpent hus

Hvordan gjennomføre et åpent hus. Planlegg din åpent hus.
Hvordan gjennomføre et åpent hus. Planlegg din åpent hus.

Planlegg din åpent hus. Plukke den dagen i åpent hus er svært viktig. Hvis du planlegge at den skal falle sammen med en stor feiring eller i midten av arbeidsuke, kan det hende at åpent hus ikke blitt den suksessen det kunne ha vært. Din lokale papir kan ha en seksjon hvor åpent hus er annonsert. Se om du kan ringe og finne ut litt mer informasjon om hva den beste dagen for å holde åpent hus er.

Annonsere. Etter å ha bestemt dato, plassere en annonse på papiret for åpent hus, noen lokale aviser og blader har en egen avdeling for dem.

Send ut invitasjoner til potensielle kjøpere. Snakk om åpent hus med dine venner og naboer, og få ord-av-munnen om åpent hus sprer seg.

Pass på at du ikke er den eneste som holder åpent hus. Har en venn eller en slektning være der med deg. Det er ikke alltid trygt å være alene i et rom fullt av fremmede.

Ikke glem å låse bort noen verdifulle smykker eller papirarbeid. Også sette bort din reseptbelagte medisiner i medisinskapet. Hvis du har våpen eller andre lignende farlige våpen, putte dem bort og låse dem bort også.

Hold viktige elementer

Hold viktige elementer. Sett bort verdifulle eiendeler, suvenirer eller arvestykker. Det vil være mange mennesker i huset, og det vil være vanskelig for deg å holde styr på hver eneste ting på samme tid.

Sende ut post invitasjoner eller lage en brosjyre. Dette er alle en del av en måte å annonsere eller sette forventningene til folk som kanskje delta.

Vaske huset

Planlegg din åpent hus. Send ut invitasjoner til potensielle kjøpere.
Planlegg din åpent hus. Send ut invitasjoner til potensielle kjøpere.

Vaske huset. Sørge for at huset er rent og i perfekt stand, se etter lekkasjer eller noe annet som kan virke lite attraktivt for kjøpere. Manikyr din foran og bak plen og sørge forsiden av huset er attraktive.

Dobbeltsjekk personlige eiendeler. Kontroller at du har satt bort alle dine personlige eiendeler før du holder åpent hus.

Gjør et tegn. På dagen for åpent hus, sette ut et skilt som sier "OPEN HOUSE." Gjøre det stort og lett å forstå.

Underholde folk

Underholde folk. Hilse på folk når de kommer og tilbyr å svare på spørsmål som de måtte ha på eiendommen. Gå rundt dem og holde styr på folk som bor for lang.

Tjene forfriskninger

Tjene forfriskninger. Du ønsker kanskje å tjene noen forfriskninger som iste, brownies eller cookies. Bite-sized mat som ikke er rotete eller vanskelig å rydde opp er alltid et flott tillegg.

Svar på spørsmål

Svare på spørsmål. Sørg for at du vet hva du skal gjøre hvis noen er interessert i huset. Undersøke dette før du gjennomfører det åpent hus.

Holde et åpent hus er en vanlig og effektiv måte å vise frem huset til potensielle kjøpere. Det er noe du kan gjøre selv for å spare på kostnadene, men hvis du gjør det selv, sørg for at du gjør det riktig.