O2i

Hvordan gjøre PPC søkeord forskning

Betale per klikk søkeord forskning er en av de raskeste måtene å drive trafikk til ditt nettsted. De tre store selskapene hvor du kan gjøre betale per klikk-annonsering er: Google Ad Words, Microsoft Ad Center og Yahoo Search Marketing. Å være vellykket betyr at du må liksom være i stand til å ha det høyeste beløpet av klikk rennene til ditt nettsted mens du bor i det budsjetterte beløpet for kampanjen. For å gjøre dette betyr at du må gjøre effektive søkeord forskning for å finne de søkeordene som har akkurat nok søk ​​for dem å være verdt din tid ennå prisen du betaler for klikk gjennom fortsatt rimelig. Nedenfor finner du noen tips for å hjelpe deg å gjøre effektive PPC søkeord forskning.

Forskning konkurrentene dine

Forskning konkurrentene dine. Finne ut hva konkurransens søkeordene er, anduse denne informasjonen til å lansere nettstedet ditt inn i stratosfæren. Lyder komplisere, ikke sant? Det er ikke - sjekk ut PPC web spion. Den lar deg se konkurrent søkeord mens du gjør grunnleggende google surfing.

Bruk et søkeord forskning verktøy: Det er mange forskjellige PPC søkeord forskning verktøy som kan bruke til å finne de riktige søkeordene sammen med målet setninger. En av de bedre PPC søkeord forskning verktøy å bruke er Google AdWords søkeordverktøyet, slik det fungerer, er du lete for å se hvor mye budgivning foregår for hvert ord. Dette er svært nyttig for å identifisere hvilke søkeord ville fungere best for deg, slik at du kan filtrere ut de ordene som har for mye konkurranse eller har liten eller ingen sjanse for å få nettstedet ditt nok trafikk. En av de beste funksjonene er at du bruker kan dette verktøyet til å identifisere hvilke søkeord som vil fungere best for deg, basert på annonseringen budsjettet. Selv om dette verktøyet ble opprinnelig designet for Google AdWords, har det produsert effektive resultater med både Microsoft Ad Center og Yahoo Search Marketing.

Test deg søkeord ut: Når du har fullført din PPC søkeord forskning du neste vil teste de som du tror vil fungere best for deg. Dette kan gjøres ved å prøve 5-10 søkeord, og se hva den generelle klikk troughs var over i løpet av en uke. De som ikke ser høy klikker gjennom deg eliminere og erstatte dem med nye ord. Dette vil hjelpe deg til å se førstehånds som PPC søkeord vil fungere best for deg.

Klart PPC søkeord forskning er en viktig del av din PPC kampanje

Hvordan gjøre PPC søkeord forskning. Forskning konkurrentene dine.
Hvordan gjøre PPC søkeord forskning. Forskning konkurrentene dine.

Klart PPC søkeord forskning er en viktig del av din PPC kampanje. Ved å bruke et søkeord forskning verktøy og teste søkeordene ut kan du effektivt kunne bruke de søkeordene som har de høyeste klikk troughs til lavest mulig kostnad, og hjelpe deg å tjene mer penger. Mens det er mange andre elementer til noen PPC kampanje gjør effektiv PPC søkeord forskning kan bidra til å forbedre resultatene dine enormt.