O2i

Hvordan holde orden på kuponger før de forfaller

Klipping kuponger er en tid-æret måte å spare penger

Klipping kuponger er en tid-æret måte å spare penger. Ved å samle kuponger på varene du kjøper, kan du presentere disse ved å sjekke ut disken og spare penger. Den legger virkelig opp så det er fornuftig å samle.

Men det kan bli ganske vanskelig å holde styr på kuponger

Men det kan bli ganske vanskelig å holde styr på kuponger. Ofte får disse penger sparere bortkastet fordi den utløper før den kan innløses. Hvis du holde oversikt over dine kuponger på riktig måte, vil du være i stand til å maksimere bruken og spare penger på dagligvarer regningen.

Hvordan holde orden på kuponger før de forfaller. Klippet de du faktisk bruker.
Hvordan holde orden på kuponger før de forfaller. Klippet de du faktisk bruker.

  • Klippet de du faktisk bruker. For å administrere dine kuponger, må du effektivisere den. Det er ingen grunn til å spare hver eneste kupong spesielt hvis du ikke noen gang vil innløse den. Hvis du ikke har kjøpt varen i de siste tre til seks måneder, er sjansene, du ikke vil kjøpe det i fremtiden. Så kaster de pet food kuponger hvis du ikke eier en hund og andre kuponger som du ikke trenger. Det vil være lettere å håndtere volumet hvis du har mindre å forholde seg til.
  • Bruk den med en gang. En måte du kan enkelt holde orden på kuponger er å løse den så snart du klippet det. Unngå å la kupongen vansmekte i planleggeren eller på i en konvolutt. Bruk den i samme uke eller to som du klippet det slik at du ikke glemmer det.
  • Sjekk kalenderen. De fleste kuponger utløper enten den 15. eller 30. i måneden. Hvis du vet de dagene kommer opp, lese gjennom din kupong konvolutt og dobbeltsjekke for å sikre at ingenting blir utløper snart.
  • Kjøp en liten fil arrangør. Disse praktiske konvolutt arrangørene har plast skillevegger slik at det skiller den i 12-20 avdelinger. Du kan kjøpe disse på kontoret forsyne butikkene, og på skolen og kontorrekvisita delen av Walmart og Target. Merke hver seksjon med en måned og plassere dine kuponger der.
  • Sortere kuponger etter produkttyper. En annen måte å hjelpe deg med å administrere kuponger er å sortere det etter produkt type seksjon i dagligvarebutikk. For eksempel legge alle meieri elementer sammen, bakeri kuponger og frosne matvarer kuponger i en egen bunke hver. Under hver haug, sørg for å plassere kuponger eldste til nyeste, så du vil innløse de som kommer opp for utløpet først.
  • Gjør din liste og kryss sjekke det med kuponger du har. Når du setter deg ned og lage din handleliste, sjekke kupongen konvolutten for å se om du har kuponger du kan bruke. Når du finner en, ta den ut av konvolutten og papir klippet det til handleliste. På denne måten vil du ikke glemme kupongen. Et annet triks du kan gjøre er å sette en liten mark som en stjerne ved siden av elementet som har en kupong så du kan huske å vise det når du er i kassen.
  • Ta den med deg. Hva godt er kuponger hvis det ikke er med deg på det punktet på kjøpet? Plasser den i lommeboken, vesken eller i bilen, så det er med deg når du går ut.


Prøv disse smarte måter å hjelpe deg å holde orden på dine kuponger slik at den ikke utløper før du kommer til å bruke den.