O2i

Hvordan kan jeg stoppe bedrifter fra å selge navnet mitt på en mailingliste?

Uønskede e-postmeldinger er blitt en epidemi i Europa. Hver dag, vi alle motta spam eposter som ikke gjør noe mer enn knele vår innboks og kaste bort vår tid. I tillegg er våre fysiske postkasser overfylte med uønsket reklame, nyttige for noe mer enn bulk i vår blå boks. Vurdere hvor mange trær er bortkastet av hensynsløs folk som driver disse postlister! Få navnet ditt ut av disse e-postlister ved å spørre bedrifter til å slutte å selge ditt navn og e-postadresse. Slik gjør du:

Trinn 1

Hvordan kan jeg stoppe bedrifter fra å selge navnet mitt på en mailingliste? Beware som du gi din e-postadresse til.
Hvordan kan jeg stoppe bedrifter fra å selge navnet mitt på en mailingliste? Beware som du gi din e-postadresse til.

Beware som du gi din e-postadresse til. Den beste måten å stoppe bedrifter fra å sette navnet ditt på en mailingliste er å hindre dem fra å gjøre det. Dette er så enkelt som å lese detaljene i enhver form du fyller ut. Ikke klikk på noe som sier at du er interessert i å motta andre tilbud fra dette selskapet og dets partnere. Og når du kan bruke en falsk e-postadresse. Noen mennesker foretrekker å bruke en egen e-postadresse spesielt for online behov, slik at alle søppelpost vil bli rettet til en e-postadresse atskilt fra din personlige e-postkonto. Det er bare en annen måte å stoppe søppelpost fra å fylle opp innboksen.

Trinn 2

Ring statlige organisasjoner som du er tilknyttet. Du kan bli overrasket over å finne ut at offentlige organisasjoner som du gir dine personlige opplysninger til kan også være å klandre for ditt navn å komme inn på uønskede e-postlister. Selge ditt navn til e-postlister er en inntektskilde for enhver bedrift, og regjeringen er ikke noe unntak. Må du spesifikt kaller enhver organisasjon som du er knyttet til, og henvise dem til ikke å inkludere navnet ditt på e-postlister eller å selge ditt navn og adresse til andre. Ellers risikerer du å bli et offer for epostliste selskaper.

Trinn 3

Vurdere kreditt-rapporten. Selskaper som Equifax og Experian kan ikke ha din e-postadresse, men de kan fremdeles være i stand til å selge dine personlige opplysninger. Hvis du tenker på det, er hele virksomheten selger personlig informasjon til noen som ber om det. Selv om du kanskje må gå gjennom noen byråkrati, kaller disse kreditt rapporten selskaper og be om at du bli fjernet fra alle opplysninger lister som de selger.

Trinn 4

Opt for 'unoterte'. Når du gir dine personlige opplysninger til telefonselskapet, be om at din personlige informasjon ikke inngå i offentlige kataloger eller telefon bøker. Det vil være en mindre vei som markedsførere og bedrifter vil være i stand til å kontakte deg. I tillegg snakke med andre grupper eller organisasjoner du tilhører og sikre at informasjon ikke vil bli solgt til en e-postliste. Øk sjansene dine for ikke å ha navnet ditt på en mailingliste ved å gjøre det kjent at informasjonen ikke skal selges, og at du vil ta umiddelbare rettslige skritt mot alle som krenker denne rettigheten deres.

Trinn 5

Ring statlige organisasjoner som du er tilknyttet. Vurdere kreditt-rapporten.
Ring statlige organisasjoner som du er tilknyttet. Vurdere kreditt-rapporten.

Gjøre bestemte forespørsler. Hvis navnet ditt er fortsatt på mailinglisten av visse selskaper, vil du trenger å gjøre konkrete forespørsler til hvert enkelt selskap å fjerne navnet ditt og slutte ytterligere salg av ditt navn og personlige opplysninger. Du kan skrive til selskapet i person, ringe, eller si opp abonnementet ved å klikke på linken i e-posten. (Husk at du kan ha å gjøre en ny forespørsel hvert år, som noen forespørsler om fjerning har en utløpsdato.)

Trinn 6

Ta rettslige skritt. Høyesterett opprettholder våre rettigheter for å stoppe uønsket e-post blir levert til våre hjem og innbokser. Du kan håndheve din rett under denne loven ved å fylle ut 1500 eller Form 2150, kalt en "forbudsskilt pålegg mot avsender." Dette er selvsagt en dyrere tilnærming, men resultatene er nesten garantert.


Tydeligvis, kan bedrifter få ditt navn og personlige opplysninger fra mange ulike kilder. Ditt beste forsvar for å stoppe bedrifter fra å selge navnet ditt til e-postlister er å begrense hvem du gir din informasjon til, gjøre det kjent at informasjonen ikke bør selges, og umiddelbart kontakte noen for å håndheve din rett til ikke å ha uønsket e-post levert. Hold deg på toppen av uønsket e-post, og du vil holde mengden av søppelpost får du fra å komme ut av hånden.