O2i

Hvordan kjøpe dagligvarer under en økonomisk krise

Når tidene er tøffe

Når tidene er tøffe, må du være kreativ. Det er på tide å stramme det beltet og vesken strenger under en økonomisk krise. Siden det er billigere å tilberede måltider fra hjemmet enn å spise ute, er flere og flere familier gjør dagligvarer blant de tøffe tider.

Når du ønsker å holde familien godt matet og sunn, her er hvordan å kjøpe dagligvarer i en økonomisk krise.

  • Planlegg måltidene dine. Se etter oppskrifter som har den prisbevisste kokk i tankene. Kutt ned på rødt kjøtt og erstatte andre proteinkilder som bønner og tofu. Prøv å tenke på mer enn en oppskrift som du kan bruke de samme ingrediensene i, slik at du kan kjøpe i bulk og ikke har resten går til avfall. Når du har en liste over ingredienser som du trenger, vil du være i stand til å lage en handleliste.
  • Lag en liste og hold deg til den. Unngå å kjøpe impuls elementer, som kan legge omtrent ti prosent til den totale dagligvarebutikk regningen. Hvis det ikke er på listen eller ikke nødvendig, ikke kjøpe det.
  • Bruke kuponger. Produsentens kuponger kan du spare noen få kroner til et par dollar av elementer du kjøper. Du kan også kombinere det med i butikken kuponger for ytterligere innsparinger. Sjekk de ukentlige innsatser for å se noen salg og tilbud på din lokale matbutikk.
  • Handle på matbutikken som gir deg den beste verdien. Begrense dagligvarer turer og konsolidere alle shopping i en butikk. Jo flere butikker du går til, jo mer sannsynlig at du vil ende opp med å kjøpe mer enn hva som er på listen din. Gå til en butikk som du vet gir god verdi. Prisene varierer mye så sjekk rundt. Walmart og Target har dagligvarebutikker som har rimelig elementer. Costco er også en stor ressurs hvis du kan kjøpe i bulk. Dollaren butikken kan også gi deg noen gode tilbud.
  • Kjøp hva som er i sesong. Frukt og grønnsaker som er i sesongen vil være den billigste og ferskeste å kjøpe. Det vil også smake deilig! Forgo elementer som ikke er i sesong og stokk med hva som er lett tilgjengelig.
  • Sjekk ut kjøtt på salg. Bedervelige matvarer som nærmer seg sin salg etter dato er vanligvis markert ned tretti prosent av den opprinnelige prisen. Så lenge du skal koke eller spise elementet umiddelbart, bør det ikke være et problem.
  • Kjøpe i bulk. Vanligvis varer som er pakket i bulk er billigere. Beregne eller sjekk enhetsprisen på varen før du kjøper. Hvis du er en stor familie eller har elementer som er lett forbruksmateriell, for eksempel matolje, ris, korn og melk, så kan det være fornuftig å få større emballasje for mer sparing.
  • Gå generisk. I butikken merkevarer gir stor verdi for pengene på om lag tretti prosent mindre enn nasjonale merkevarer.
  • Ikke gå til butikken sulten. Ha en lett snacks og drikke vann før du treffer butikkene. Du er mindre sannsynlig å impuls kjøpe og velge elementer basert på sult. Hvis du har barn, sørg for at de er lei også, eller ikke ta dem sammen hvis du kan.

Hvordan kjøpe dagligvarer under en økonomisk krise. Planlegg måltidene dine.
Hvordan kjøpe dagligvarer under en økonomisk krise. Planlegg måltidene dine.

Være en smart shopper og du kan strekke dine hardt opptjente dollar en lang vei. Kjøp bare det du trenger for å unngå avfall. Selv når tidene blir bra, vil du nyte alle besparelser ved å være en smart shopper.