O2i

Hvordan kjøpe en kaffe handlevogn

Mest alle europeere starte dagen med minst en kopp kaffe. Hvis du kan benytte seg at markedet og fange faste kunder, kan du ha en vellykket virksomhet på hendene. En måte å fange kaffe-drikking publikum er å kjøpe en kaffe handlevogn og sette den opp på et travelt sted.

Det første du trenger å gjøre er å forstå hvilke krav og regler du må møte. Fellesskapet kan ha regler for eller mot kaffe vognene i enkelte steder, så du må lese opp på mat håndtering og tillater regelverket der du bor før du kommer for langt inn i prosessen. Du trenger også virksomheten lisenser og mat håndtering tillatelser i omtrent hvert sted, og du må betale merverdiavgift, også.

Deretter finner en god plassering

Hvordan kjøpe en kaffe handlevogn. Deretter finner en god plassering.
Hvordan kjøpe en kaffe handlevogn. Deretter finner en god plassering.

Deretter finner en god plassering. Det kan være ute eller inne, men noen av de beste stedene er inne offentlige bygninger eller private kontorbygg. De ofte tilby kontrakter til kaffe vognene eller annen mat innrømmelser for å tjene sine ansatte mens de er på jobb, og dette kan være en lukrativ kontrakt i store kontorbygg og andre virksomheter.

Hvis du ikke er en utdannet barista

Hvis du ikke er en utdannet barista, kan du få opplæring på nettet, og det kan være lokale kurs på skoler og høyskoler i ditt område. Sørg for at dine ansatte er trent, også. I dag, kaffedrikkere er mye mer kresne om deres kaffe påfunn, så må du sørge for at du kjenner din latte fra espresso din, og så gjør de ansatte.

Du kan kjøpe en kaffe handlevogn fra en lokal bedriftseier som kan selge en eksisterende cart, men du kan finne tilpassede kaffe cart leverandører på nettet, også. På deres nettsider kan du raskt konfigurere en kaffe handlevogn med de elementene du ønsker, for eksempel montre for kaker og kjeks, kjøleskap, vask og espressomaskiner. Du kan velge mellom forskjellige størrelser og planløsninger, og se hvordan ferdig kaffe handlevogn vil se. Sjekk ut lokal restaurant forsyning hus, også. De kan ha en brukt kaffe handlevogn som vil være litt lettere på budsjettet.

Kaffe vognene kommer i størrelser alt fra fire meter lang til 10 meter lang

Hvis du ikke er en utdannet barista. Kaffe vognene kommer i størrelser alt fra fire meter lang til 10 meter lang.
Hvis du ikke er en utdannet barista. Kaffe vognene kommer i størrelser alt fra fire meter lang til 10 meter lang.

Kaffe vognene kommer i størrelser alt fra 4-fot lange til 10 meter lang, så du må finne ut hvilken størrelse passer best i ditt sted, og hva du ønsker å inkludere. Hvis du er utendørs, vil du definitivt ønsker en markise og en sikkerhet gardin for når Handlevognen er stengt. Hvis du er innendørs, kan du ikke ønsker et fortelt, men du vil kanskje noen bord og stoler hvor lånetakerne kan sitte og slappe av mens de nyter sin kaffe.

Kjøpe en kaffe handlevogn og finne riktig plassering for det kan bare være billetten til en ny karriere og suksess for deg og din familie.