O2i

Hvordan kjøpe et hus privat

Kjøpe et hus privat er faktisk kjøper et hus direkte fra eieren eller selger uten bruk av tredjeparts eiendomsmegler eller eiendomsmegler. Eiendomsmeglere og meglere er vanligvis pålagt ved lov å avsløre visse opplysninger om sine kunder og deres oppføringen offentlig så hvis du er ute etter å kjøpe noen eiendom uten å ha bryderiet med å la det offentlige vet av kjøpet og handlingene som fører opp til kjøp , beste alternativet er å gjøre alt selv. Her er noen tips om hvordan du kjøper et hus anonymt.

Hvordan kjøpe et hus privat. Søk etter et hus som interesserer deg.
Hvordan kjøpe et hus privat. Søk etter et hus som interesserer deg.

  • Søk etter et hus som interesserer deg. For å søke etter boliger som blir annonsert for salg av eierne selv, ville du gjøre det bra å sjekke i lokale aviser. Men hva du finner her kanskje begrenset noe som de fleste huseiere har allerede slått til online markedsføring som en måte å selge ting. Søkesider som ebay.com og craigslist.org som disse tillate folk å legge inn annonser for varene de er for tiden selger og børsnoteringen her vil omfatte eiendommer og hus. Vurdere å sjekke online eiendomsmegling oppføringer. Disse er vanligvis listene brukes av eiendomsmeglere, men noen faktiske huseiere kan snike seg inn en annonse av to her også.
  • Kontakt med eieren. Så snart du identifisere husene du er interessert i, ta kontakt med eieren direkte. Du kan få deres kontaktinformasjon gjennom annonsen postet eller hvis eieren gjemmer seg bak en representant, gå til byens registrar av gjerninger og be om kontaktinformasjon til eieren av eiendommen i spørsmålet.
  • Diskutere muligheten for å kjøpe direkte. Når du er i stand til å kontakte eieren av huset, diskutere med ham ideen om å kjøpe huset direkte fra ham uten tredjeparts innblanding i. Uttrykk din ønske om å kjøpe anonymt. Hvis eieren gjemmer seg bak en eiendomsmegler, og deretter vurdere å betale agenten av med tittelen provisjon eller avgift og direkte tilby prisforlangende av eieren selv.
  • Ikke glem å forhandle. Nå selv om du har grønt lys til å avtale direkte med eieren, må du forhandle et par andre ting å gjøre avtale søtere og mer gunstige for eksempel pris, kontraktsvilkår, garantier og mulige reparasjoner før kjøpet. Alle disse bør tømmes ut for å sluttføre salg kontrakt.
  • Få en advokat. Mens en advokat kan betraktes som en tredjepart, er denne profesjonelle sverget å holde hemmelighold og konfidensialitet av hans klienter. Siden du går for anonymitet, så ansette en advokat er ikke en dårlig idé, spesielt siden du kan ha å forholde seg til mange juridiske spørsmål når du kjøper et hjem.

Vanligvis arbeider direkte med eieren har flere fordeler som ulemper. First off, vil du sannsynligvis få en bedre pris og kanskje noen gunstige avtalevilkår. På kort og lang sikt, kan dette spare deg mye penger og tonnevis av potensielle hodepine. Men enda viktigere, vil du være i stand til å følge ditt ønske om å kjøpe et hjem uten at folk vet om det.