O2i

Hvordan kjøpe forsikring for en bolig under oppføring

Få ting er så spennende som å bygge et nytt hjem

Få ting er så spennende som å bygge et nytt hjem, men å unnlate å sikre byggeplassen riktig kan føre til både økonomiske problemer og en uforholdsmessig mengde stress og motgang. Mange mennesker feilaktig tror at de ikke er pålagt å kjøpe forsikring før huset er ferdig og et belegg utstedes. Selv om det ikke kan være noen personlige eiendeler på eiendommen for å beskytte, er det fortsatt potensial for ansvar problemer og andre tap. Kjøpe forsikring for en bolig under bygging er ikke vanskelig, men en person trenger for å undersøke flere ting før shopping rundt for en politikk.

Først og fremst trenger en fremtidig hus for å samle viktig informasjon fra byggherren sin. Mange byggefirmaer bære sine egne forsikringer som vil dekke sine ansatte i tilfelle noen form for ulykke eller skade, men det er nødvendig å spørre om deres forsikring vil dekke underleverandører og andre personer på arbeidsplassen. Hvis byggherren bærer tilstrekkelig forsikring for å beskytte mot ansvar problemer, vil fremtiden hus kunne kjøpe en politikk med lavere dekning nivåer. Byggherren skal også gi kopier av alle nødvendige virksomheten lisenser, tillatelser, og arbeidstakere kompensasjon dekning. Det er også viktig å spørre byggefirma om de bærer forsikring som vil erstatte materialer i tilfelle noen form for tap eller tyveri.

Hvordan kjøpe forsikring for en bolig under oppføring. Få ting er så spennende som å bygge et nytt hjem.
Hvordan kjøpe forsikring for en bolig under oppføring. Få ting er så spennende som å bygge et nytt hjem.

Etter et individ har samlet all nødvendig informasjon, de må da kontakte sin långiver hvis de gjør et byggelån. Långivere kan ha svært spesifikke krav, og det er viktig at en fremtidig hus følger de retningslinjer som er fastsatt.

Det neste trinnet i å kjøpe forsikring for en bolig under bygging, er å kontakte flere ulike forsikringsagenter og be om sitater. Agenten kan være svært nyttig i å bestemme hva slags dekning nivåer vil være nødvendig og hva beløpene vil være optimal. Imidlertid vil en forsikring sitat kun være nøyaktig hvis alle de ovennevnte opplysninger er gitt til selskapet.

Kjøper forsikring for et hjem som er i byggeprosessen unnslipper vanligvis folks sinn, men det bør betraktes som en av de mest kritiske komponentene i hele prosjektet. Tar tid å beholde riktig dekning kan spare utrolig mye penger og selv gi fred i sinnet. Hvis en nysgjerrig nabo blir skadet på eiendommen eller at en stor mengde av materialer bli stjålet, vet en klok forbruker at deres forsikringsselskap vil hjelpe dem gjennom ildprøven.