O2i

Hvordan kjøpe pusset kontorutstyr

Fornyet Kontor EquipmentWhen budsjettet er stramt

Fornyet Kontorutstyr
Når budsjettet er stramt, bør du vurdere pusset kontorutstyr. Denne metoden kan spare penger og utstyre et kontor med de mest nødvendige utstyret raskere. For eksempel, de fleste kontorer krever noen form for kopimaskin for duplisering formål. Dette utstyret kan være en kombinasjon av faks, skanner, skriver og kopimaskin kjent som en 4-i-1. Eller så kan den være en hvilken som helst tilsvarende kombinasjon eller en dedikert kopieringsmaskin. Ta opptelling av alle typer kontorutstyr som trenger utskifting og vurdere å kjøpe overhalte i stedet for nye.

Tips om hvordan du kjøpe Fornyet Office utstyr
De fleste individer vurdere noe "brukt" til å være risikabelt. Med pusset kontorutstyr dette er egentlig ikke sant. Det er brukte kopimaskiner flere år som er pusset opp av produsenten for videresalg til reduserte kostnader til kjøpere. Datamaskiner og-utstyr som har blitt pusset opp på denne måten blir solgt med en begrenset garanti kontrakt som vanligvis omfatter service for reparasjoner hvis nødvendig, for inntil to år. Disse garantiene kan forlenges for en lengre periode enn den kontraktsfestede perioden dersom utstyret er godt vedlikeholdt av brukerne og gitt regelmessig service av produsentens agent.

Når du kjøper pusset kontorutstyr

Når du kjøper pusset kontorutstyr, sørg for å velge merkenavn som inkluderer disse begrensede garantiene. Merkevare-navnet pusset utstyr har en tendens til å ha mer pålitelig teknisk støtte tilgjengelig hvis behovet skulle oppstå. Det kan være overraskende å høre at dette utstyret kan være brukbare for flere år fremover. Dette gjelder særlig for heavy-duty kontorutstyr som kopimaskiner, datamaskiner og skrivere.

Hvordan kjøpe pusset kontorutstyr. Fornyet Kontor EquipmentWhen budsjettet er stramt.
Hvordan kjøpe pusset kontorutstyr. Fornyet Kontor EquipmentWhen budsjettet er stramt.

Økonomisering Med Fornyet Kontorutstyr
Pusset kontorutstyr kan strekke en virksomhet budsjett når du tenker på at du kjøper ny kan være kostbar, og svekkelsen begynner fra det øyeblikket av første gangs bruk. Mens en renovert del av utstyret kan være brukbare til delene er ikke lenger produseres eller ikke lenger er i omløp blant reparasjon og utskifting leverandører. Kjøp pusset bare hvis nyeste teknologien er ikke avgjørende for virksomhetens behov. Som et eksempel, telefonsystemer som har blitt pusset opp har mindre regelmessige teknologi oppgraderinger enn en datamaskin i nettverket system kan. Gjøre oppmerksom på alder av utstyr og mengden av tidligere bruk. Dette gjør en forskjell i hvor godt pusset utstyr vil utføre langsiktig. I de fleste tilfeller er en fullstendig produsentens revisjon av oppussing gjort tilgjengelig for en kjøper som er inkludert som en del av det kjøpende kontrakten.

Hvor kjøpe Fornyet Kontorutstyr
Når en beslutning er gjort for å kjøpe overhalt kontorutstyr, kan de kjøpes direkte fra alle produsenter så vel som gjennom ulike produsentens representanter. Pusset kontorutstyr kan også bli funnet på nettet. Lokale kontorutstyr forsyning hus selger nye og pusset utstyr til fornuftige priser. Bare sørg for at en garanti er inkludert i innkjøpsavtale.