O2i

Hvordan komme BISS småbedrifter forsikring

BISS eller Building Forsikring landmåling Tjenesten er en tjeneste som vurderer og appraises skadene på en bestemt eiendom for forsikringskrav. Vanligvis er dette en tjeneste som små bedrifter egentlig ikke har råd siden det er ganske dyrt. En liten bedrift med å få endene til å møtes snart kan finne seg låst i en situasjon av konkurs rett og slett fordi det trengte tjenesten. Imidlertid har enkelte virksomheter klart å snike seg forbi dette problemet ved ganske enkelt å få BISS forsikring. BISS forsikring vil dekke alle kostnader når den tid kommer.

  1. Sjekk din eksisterende policy. Sjekk gjeldende forsikring av virksomheten din og se om det dekker Biss kostnader. De fleste trenger ikke dekke det, men hvem vet, kanskje du har sjanse opp på en som gjør eller i det minste en som gir en klausul i politikk der forsikringen leverandøren dekker alle eventuelle vurderende kostnader. Det kan være lurt å spørre din forsikring leverandør hvis politikken dekker kostnadene også.
  2. Spør andre selskaper. Det kan være lurt å gjøre litt graving og spørre andre selskaper som du håndtere hvis de har opplevd marerittet av BISS. De kan forholde seg alle problemer og problemer de måtte forholde seg til når de arkivert sine krav. Spør dem prisen de påløper også. Du kan sjekke på Internett så vel for online business fora diskuterer denne situasjonen.
  3. Sjekk om du kan oppgradere den eksisterende politikken. Hvis din eksisterende forsikring ikke dekker avgrensningsbrønner eller BISS kostnader, så vil du kanskje å spørre med ditt forsikringsselskap for å se om politikken kan oppgraderes for å dekke disse kostnadene når den tid kommer. Dette kan innebære å betale en høyere premie, men hvis du sammenligner disse mot Biss kostnader, bør det være vel verdt det.
  4. Skaffe en ny forsikring fra en annen leverandør. Noen ganger din eksisterende forsikring leverandøren virkelig ikke kan tilby å gi deg en politikk for å møte dine behov. I dette tilfellet kan de ikke dekker Biss kostnader. Hvis du er i denne situasjonen, vil du ønsker å se etter en annen forsikring leverandør som kan gi en politikk for å dekke disse kostnadene. Spør de selskapene du håndtere hvis de kan henvise en til deg eller sjekk på internett og se etter forsikring leverandører som kan gi politikken til deg. Et raskt søk på Google bør gjøre triks. Husk at det er noen forsikring leverandører som faktisk fokuserer på å gi BISS forsikring eksklusivt, så hvis du ønsker å holde på den eksisterende politikken og tilsett BISS dekning da disse selskapene kan være verdt å sjekke inn.
  5. Kjenn BISS prosessen. Noen ganger, ikke BISS ikke sjekke din politikk dekker kostnadene og regninger du direkte. Sørg for å informere dem om at du har BISS forsikring slik at denne feilen kan unngås eller korrigeres. På samme tid, kan prosessen føre til at bedriften stanse operasjoner på grunn av inventar og lagre flytting slik at reparasjoner og vurdering. Sørg for å be om vurdering om disse sakene også.

Hvordan komme BISS småbedrifter forsikring. Sjekk din eksisterende policy.
Hvordan komme BISS småbedrifter forsikring. Sjekk din eksisterende policy.

På grunn av de dyre og ekstra kostnader for BISS og stresset som følger med det, er det viktig for enhver liten bedrift eller virksomhet for å få dekket slik at denne prosessen ikke vil direkte påvirke drift og bunnlinje.