O2i

Hvordan komme Chase Bank foreclosure hjelp

Den siste lavkonjunkturen førte millioner av familier i akutt behov for økonomisk hjelp til å redde hjemmene sine. Det er virkelig en uheldig hendelse, og hvis du er en Chase boliglån kontoinnehaver som er på arme prøver å berge deres ydmyke abode, ikke miste håpet. Det bare kan være en måte å holde hjemmet.

Hvordan komme chase bank foreclosure hjelp. Kjenn dine alternativer.
Hvordan komme chase bank foreclosure hjelp. Kjenn dine alternativer.

  • Kjenn dine alternativer. De fleste mennesker i brinks av foreclosure har begreper som bankene er de fiender og så de unngår dem så mye som de kan. Dette er ikke sant. Banken din vil alltid ønske å jobbe med deg. Når du starter opplever vansker med å holde boliglån gjeldende, er den første tingen å gjøre sjekk ut deres hjemmeside på chase.com å få en idé om hvilke typer programmer Chase har å hjelpe deg ut. Ved å besøke nettstedet, vil du kunne lese om forskjellige alternativer Chase har gitt slik at du har et valg å enten holde ditt hjem eller ikke.
    For hjem oppbevaring alternativer, er det nok av programmer å velge mellom: Hjem Affordable Refinance, Hjem Rimelig og Chase Loan Modifikasjoner, nedbetalingsplan og delvis krav, men det er hvis du er på FHA lån. Nettstedet har også en kvalifisert test som du kan ta, slik at du kan vite med en gang hvis du er kvalifisert til å dra nytte av et program.
    Men hvis du bestemmer deg for at ikke holde ditt hjem eller eiendom er et bedre alternativ for deg, har Chase også utviklet programmer som Pre-Foreclosure "Short" Salg og Deed-i-stedet for foreclosure å være til hjelp for deg. I begge tilfeller er det svært viktig å forstå dine valg og få førstehånds informasjon om dem på den måten når du gir Chase kundeservice en samtale, er du godt informert nok til å spare tid når du diskutere dine foreclosure-relaterte problemer med dem .
  • Ring kundeservice. Siden du allerede har valgt et program for å ta del i, er det nå på tide å gi Chase en samtale gjennom deres kundeservice hotline på 866-550-5705. Vær oppmerksom på deres arbeidstid, og det er best å ha lån informasjon klar til å hindre kaste bort tid. Du bør også kjenne din månedlige inntekt før skatt og forventer at du vil bli spurt om hvorfor du har en problemer med å betale lånet ditt. Være veldig tålmodig. Ikke mist besinnelsen på kundeservice rådgiver som du snakker med. Husk at du ber om hjelp og være hyggelig vil arbeide til din fordel. Lære så mye informasjon som du kan. Ikke vær redd for å spørre. Chase rådgivere er godt trente fagfolk som er der for å tjene deg. På slutten av samtalen, be om agenten navn og kontaktnummer for journalføring.
  • Chase homeownership sentre. Chase homeownership Centers er sentre Chase har bygget over hele landet for å gi bistand til sine sliter kunder. Når agenten gir deg et klart syn på hva som er riktig for deg, kan du gå til et senter i nærheten for å få prosessen i gang. Oftest enn ikke, vil agenten forsøke å fikse ting for deg under telefonsamtalen, men for å være på den sikre siden, kan du gå til sentrum også. På den måten får du snakke med en Chase lån rådgiver som vil personlig håndtere ditt tilfelle.


Svømming i gjeld er aldri en enkel ting

Svømming i gjeld er aldri en enkel ting. Det er trist at folk flest er i denne bind akkurat nå, men det bør ikke alltid være tilfelle. Ikke vær redd for å søke hjelp. Med umiddelbar handling og en liten tro på banken din, hvem vet? Du bare kan være i stand til å få livet tilbake.