O2i

Hvordan komme hus forsikring sitater

Kjøp av en bolig er den største investeringen de fleste mennesker noen gang vil gjøre. Du må få et hus er forsikring for å beskytte investeringen din, så vel som å overholde vilkårene for boliglån. Alle store forsikringsselskaper operatører vil tilby et sitat gratis. Du bør aldri måtte betale for et hus forsikring sitat!

Hvordan komme hus forsikring sitater. Viktig informasjon om eiendommen du ønsker å forsikre.
Hvordan komme hus forsikring sitater. Viktig informasjon om eiendommen du ønsker å forsikre.

Når du kontakter forsikringsselskapet for et tilbud på hus forsikring, må du gi litt informasjon. Det anbefales at du sørge for at du har all den følgende informasjonen hendig.

 1. Viktig informasjon om eiendommen du ønsker å forsikre. Dette inkluderer beboerne i huset, adressen og fylket der hjemme ble bygget.
 2. Informasjon til å vurdere risikoen for hjemmet. Du vil sannsynligvis bli bedt om å oppgi en alder av hjemmet, størrelse i kvadratmeter, avstand fra en brann plugg, type tak og tap historien av eiendommen. Forsikringsselskapet kan også be plasseringen av nærmeste brannstasjon samt noen konstruksjon-relaterte spørsmål som gjelder følgende:
   • Type tak - materialet (eksempel flis eller takspon) samt skråningen (for eksempel flat eller gavl).
   • Hvis boligen er på en skive eller hevet fundament, og hvis det er en kjeller.
   • Enten VVS, elektro og ytterkledning er originale eller har blitt renovert.
   • Gulv type (pergo, teppe, fliser eller parkett), som kan dramatisk endre kostnaden for reparasjoner.
  1. Detaljer om eventuelle ikke-standard oppgraderinger utført til eiendommen. Dette vil inkludere tillegg av en bestemor enhet eller bassenget, oppgraderte countertops eller gulv, og andre typer oppgradering som koster over 3740€.
  2. Ulike spørsmål om ansvar eksponering. Du må være forberedt på å snakke om eventuelle kjæledyr som bor i hjemmet. Hvis du har en hund, vil forsikringsselskapet be om rasen og om du har hatt noen aggresjon problemer med kjæledyret i fortiden. Du kan også forvente spørsmål om sikkerheten rundt et svømmebasseng eller trampoline.

  Du har nå utarbeidet selv med den informasjonen du trenger for å få en full og nøyaktig sitat fra forsikringsselskapet. For å oppnå den faktiske sitat, har du noen alternativer.

  Informasjon til å vurdere risikoen for hjemmet. Detaljer om eventuelle ikke-standard oppgraderinger utført til eiendommen.
  Informasjon til å vurdere risikoen for hjemmet. Detaljer om eventuelle ikke-standard oppgraderinger utført til eiendommen.

  1. I-person - Dette er den tradisjonelle måten forsikringer er solgt. For å få et tilbud i egen person, besøke en lokal byrå. Byråer kan være plassert gjennom henvisninger fra venner, lokale annonser og gule sider. Agenten fungerer som et mellomledd for deg og forsikringsselskapet. Besøk agent og la dem vite at du er på jakt etter et tilbud for en ny hus politikk.
  2. Via telefon - De fleste forsikringsselskaper tilbyr sitater av telefonen. Du kan finne telefonnumre på nettet eller gjennom reklame. Kontakt transportøren direkte, be om deres underwriting avdeling, og de vil sette deg opp med et tilbud for en ny politikk.
  3. Av Internett - Etter hvert som teknologien fortsetter å avansere, flere bærere tilbyr sitater direkte på internett. Peke nettleseren din til noen store forsikring carrier hjemmeside og finne linken for å be om et tilbud. Vær oppmerksom på at din forespørsel kan videresendes til en lokal agent for sitatet.

  Når du mottar tilbud, gjennom politikk som blir tilbudt. Ikke alle forsikringsavtaler er de samme. Spør selskapet på eventuelle spørsmål du måtte ha angående politikken før du registrerer deg. Gjør det meste ut av ditt hjem og beskytte investeringen din så fullstendig som mulig.