O2i

Hvordan komme matchende midler til å starte en bedrift

Matchende midler er betegnelsen som brukes for bevilget penger for å starte opp en bedrift. En av de viktigste tingene i å starte en bedrift er hovedstaden. Din kapital vil være penger som brukes til oppstart av virksomheten. Hvis du ikke har nok penger til virksomheten din, kan du alltid søke om tilskudd. Komme matchende midler til å starte en bedrift kan være en lang prosess. Les trinnene nedenfor for å vite hvordan du kan få matchende midler.

Hvordan komme matchende midler til å starte en bedrift. Forskning på tilskudd.
Hvordan komme matchende midler til å starte en bedrift. Forskning på tilskudd.

Her er fremgangsmåten som du kan følge for å få matchende midler til å starte din egen virksomhet:

  • Forskning på tilskudd. Det første du trenger å gjøre er forskning noen offentlige virksomheter som er villige til å gi ut frø penger. Du kan gjøre dette ved å logge på Internett og søker. Det finnes en rekke nettsteder hvor du kan få informasjon om hvilke typer tilskudd som de tilbyr og hva kravene er.
  • Lage en forretningsplan. Det neste trinnet er å lage en forretningsplan for den type virksomhet du prøver å sette opp. Det er best å være så detaljert som mulig når du gjør din bedrift plan slik at de kan se strukturen. Du må også inkludere budsjettet for å vise dem hvor tilskuddet pengene vil bli brukt hvis de noen gang gi pengene til deg. Inkludere planer for virksomheten i minst fem år frem i tid.
  • Oppfylle kravene. Etter at din forretningsplan, sikre alle de andre kravene som de trenger fra deg. Du vil være i stand til å finne informasjon om kravene som trengs ved å gå til den offisielle nettsiden til offentlig instans som du søker om tilskudd for. Fullføre alle krav og sende inn søknaden. Nå er det eneste som gjenstår for deg å gjøre vente hvis du blir valgt til å få matchende midler.

Her er noen av nettstedene der du kan se de tilgjengelige tilskudd til åpne en virksomhet:

  • business.gov - Gå til nettstedet business.gov . På siden vil du kunne se en liste over de føderale, lokale og statlige myndigheter som tilbyr tilskudd. Det er småbedrifter lån, offentlige tilskudd og frø og venture kapital. Bla gjennom sine tilbud for å vite hvordan du kan søke om tilskudd.
  • grants.gov - Dette er et annet nettsted hvor du kan finne mange gi muligheter. Du kan søke om stipendet gjennom nettstedet. Sørg for å bla gjennom alle gi muligheter som de tilbyr, slik at du kan se hvilken som er den beste til å gjelde.


Dette er fremgangsmåten som du kan følge hvis du ønsker å få matchende midler til å starte din egen virksomhet. Hvis du ikke får matchende midler første gang du bruker, bør du ikke miste håpet. Husk at det er nok av folk som søker etter det samme du søker etter. Alt du trenger å gjøre er å velge en annen type stipend og prøv igjen.