O2i

Hvordan komme ned betalingen assistanse for ditt hjem lån

Hjem er der du og din familie bor

Hjem er der du og din familie bor. Ikke alle familier eller enkeltpersoner har sitt eget hjem. Dette kan skyldes det faktum at å eie et hjem koster veldig mye penger. Hjem lån er tilgjengelig for de som ønsker å få sitt eget hus og trenger økonomisk hjelp i å få det. Selv om du kan få hjelp til å betale for huset eller bygging av hus, må du fortsatt betale for en ned betalingen. Hvis du heller ikke har penger til å betale for forskuddsbetaling, kan du få ned betalingen assistanse for hjemmet ditt lån. FHA eller Federal Housing Administration gjør dette mulig.

Hvordan komme ned betalingen assistanse for ditt hjem lån. For å være i stand til å få ned betalingen assistanse for ditt hjem lån.
Hvordan komme ned betalingen assistanse for ditt hjem lån. For å være i stand til å få ned betalingen assistanse for ditt hjem lån.

Hvis du ønsker å få ned betalingen assistanse for ditt hjem lån, kan du se informasjonen nedenfor:

  • For å være i stand til å få ned betalingen assistanse for ditt hjem lån, må du oppfylle kravene for kvalifisering til FHA lån programmet. For å være i stand til å kvalifisere må du ha en lav inntekt som ikke er nok til å kjøpe en bolig, må kreditt score være minst 600, må du ha vært konsekvent arbeidet for to år, og du må ha en kilde til inntekter for å betale for hjem lån. Kreditt score brukes av långivere som en måte å sjekke om den som låner er en god betaler og har en stor mulighet for at han skal betale for lånet. Aktualitet av kreditt betaling er en faktor vurderes på kreditt score. Hvis du betaler for kreditt i tide, er du sannsynligvis til å ha en høyere poengsum. Hvis du oppfyller kravene så er du kvalifisert for forskuddsbetaling assistanse program.
  • Den neste tingen du trenger å gjøre er å gå til banken din eller utlån selskaper hvor du vil få ditt hjem lån. Informere ansvarshavende som du ønsker å søke om et hjem lån samt forskuddsbetaling assistanse program. Ansvarshavende vil gi deg papirene som du trenger for å fylle opp. Sørg for å skrive all nødvendig informasjon som trengs for programmet.
  • Ansvarshavende vil gi deg instruksjoner om hva du må gjøre videre.
  • Vente på resultatet av ditt hjem lån og nedbetaling assistanse. Det tar vanligvis dager før resultatet vil bli utgitt.
  • Ansvarshavende vil kontakte deg om resultatet av søknaden din. Hvis søknaden ble godkjent, gå tilbake til banken eller utlån selskapet for noen kontrakt, må du registrere eller informasjon som er nødvendig for å fullføre forespørselen.
  • Når all nødvendig informasjon er gitt, vil pengene bli satt inn på kontoen din i banken eller utlån selskapet.


Med nedbetaling assistanse program

Med nedbetaling assistanse program, er det nå mulig å få ditt eget hjem. Sørg for å betale din kreditt på gang, slik at kreditt-poeng vil gå opp. FHA har også andre programmer i samarbeid med banker og private långivere som hjelpemiddel personer med lav inntekt for å få sitt eget hjem.