O2i

Hvordan lage en kraftig forretningsidé

Entreprenørskap starter med en kraftig forretningsidé

Entreprenørskap starter med en kraftig forretningsidé. Tenker opp av en kraftig forretningsidé eller konsept, men er ikke noe som alle kan gjøre. Mange mennesker går til universiteter med kurs og programmer på business management, administrasjon og handel bare for å få lyspære øyeblikk som vil hjelpe funnet og drive en bedrift til suksess. Her er hvordan du kan få en god forretningsidé enkelt.

Hvordan lage en kraftig forretningsidé. Entreprenørskap starter med en kraftig forretningsidé.
Hvordan lage en kraftig forretningsidé. Entreprenørskap starter med en kraftig forretningsidé.

  1. Forskning. Forskning er en av de svake punkter for de fleste nye gründere. Denne feilen, men kan ofte være dødelig. Din forskning vil avgjøre hvor mye du kjenner en viss handel, næringsliv og industri. Med mindre du vet nok om bransjen, er sjansene for at du blir i stand til å lage en forretningsidé som vil trives er små. Tenk på virksomheten som et problem, og forretningsidé som løsningen. Du vil ikke være i stand til å finne ut av problemet og få en løsning med mindre du har en idé om hva problemet egentlig er. Gjøre forskning på feltet og på de tingene som interesserer deg. Bortsett fra dette, sørg for å utsette deg selv for masse nyheter og oppdateringer om hva som skjer i næringslivet.
  2. Roller. Lær hvordan du bytter roller. Tenker på deg som forretningsmann er bare halvparten av historien. Smart gründere vet at nøkkelen til å gjøre et salg er å sette deg i skoene til en forbruker, og for å se etter ting som en forbruker ønsker. Klienten, derfor er det perspektivet at du ønsker å være i hvis du ønsker å starte big business idé som vil starte din karriere. Prøv å tenke på deg selv som en vanlig kunde, og tenke over hva du trenger i ditt daglige liv og hvilke produkter eller tjenester du vil betale gode penger for.
  3. Tilbakemeldinger. Deretter arbeide på tilbakemeldingene du får fra kunder. Et godt selskap vil gjøre sitt beste for å få tilbakemeldinger, enten ved å snakke direkte til kundene, eller ved å dele ut skjemaer som kundene kan fylle ut og som vil bli brukt til å vurdere resultatene for selskapet. Denne tilbakemeldingen vil gi deg innsikt i hva kundene mener er dine svakheter. Hvis du er i stand til å korrigere dine svakheter, dine kunder bare vil ha mindre problemer med deg og vil sannsynligvis velge deg over konkurrentene. Når det gjelder å generere forretningsideer, gir tilbakemeldinger deg hint på hva hull du kan fylle inn disse hullene kan være din neste store forretningsidé.
  4. Planlegging. Til slutt, sørg for at du planlegge ut din bedrift grundig og nøye. Når det store gjennombruddet kommer og når du finne ut hva kunden trenger, vil du trenger for å lage en trinnvis handlingsplan som vil bygge bro over gapet mellom idé og virkelighet.

Med disse i tankene, kan du bli den neste store tingen som vil rocke næringslivet. Tross alt, selv Microsoft, Google og Ford hele startet med gode forretningsideer som var nøye planlagt, støttet med forskning, og som priset inn tilbakemeldinger fra kunder.