O2i

Hvordan lage en regning å betale arrangør

Når det er tid for å betale regninger du kan føle deg stresset og sliten

Når det er tid for å betale regninger du kan føle deg stresset og sliten. Hvis du ikke er organisert kan du ende opp med å glemme å betale noen regninger, mister noen regninger og ende opp med å betale bøter for forfalte kontoer. Segregerende og identifisere de regninger som du må betale en ulike tider av måneden vil gjøre livet ditt enklere fordi du kan allerede forutse hva som er ment å bli betalt og beløpet som du trenger å sette av for disse regningene. Du kan kjøpe en regning arrangør eller du kan lage din egen. Det viktige er at systemet skal være enkelt å bruke og du kan umiddelbart din gjeld. Nedenfor er noen ideer om hvordan du oppretter en regning å betale arrangør.

Hvordan lage en regning å betale arrangør. Lag ditt eget system.
Hvordan lage en regning å betale arrangør. Lag ditt eget system.

  • Lag ditt eget system. For å spare penger kan du tenke ut din egen regning å betale system. Begynne å organisere dine regninger og skille dem. Plasser alle disse regningene som bør være på første halvdel av måneden og de som skal betales i slutten av måneden. Opprett en egen fil for i-Betweens.
  • Lag en liste. Lag en liste over elementer som må betales under hver periode. En enkel regning å betale arrangøren vil være en bærbar PC. Med din liste over regninger som skal betales, atskilt av den tiden av måneden de skal betales, legge til fire flere kolonner til høyre for listen. Merke kolonner med forfallsdato, sum av regningen, betalte beløpet og balanse. Etiketten toppen av arket med den aktuelle måned og år. Alt du trenger å gjøre er å skrive regningen beløp i kolonnene. Legg en diverse gjeld listen også. Gjøre prosessen for hver måned i året.
  • Bruk et Excel-regneark. Hvis du er en hyppig datamaskin bruker, kan du lage en enkel hovedbok ved hjelp av Excel. Åpne Excel etiketten kolonnene med regningen navn, forfallsdato, bill beløp, betalt beløp, dato betalt og balanse. Under regningen navn, skriver du navnet på regningen skal betales, og fortsette å gjøre listen ved å skrive en regning navn i hver rad. På bunnen av regnearket kan du høyreklikke ark 1 og velg alternativet Gi nytt navn og skriv i måneden. Du kan legge til flere regneark til høyre på arket man fullføre et kalenderår. Du trenger ikke å gjenta etiketter som du kan bare velge hele greia, trykk Ctrl + C for å kopiere og flytte til neste ark, og trykk Ctrl + V for å lime inn. Gjør det samme for resten av månedene, og du vil få en regning å betale arrangør.
    Nå er alt du trenger å gjøre det slå inn beløpet som må betales hver utbetalingsperiode. Du har valget mellom å gjøre dette ved hjelp av datamaskinen eller utskrift av regneark og plassere dem i en skikkelig-merket mappe. Bruk alternativet som fungerer best for deg.
  • Bruk en ringperm. Kjøp en ringperm og 12 mapper med lommer og tre hull på siden. Kjøp fargede faner som du kan feste på siden av hver mappe. Merke mappene med de månedene av året. Du kan bruke hver side av mappen å skille gjeld i første omgang og siste halvdel av måneden. Fest mappene inn i ringperm og sette regninger som skal betales i lommene hver av mappene. Ta med en penn, papir, blyant og en liten kalkulator og du vil ha en fullstendig regning å betale arrangør som du kan referere til hver gang det er en regning som må betales. Bruk klistrelapper til å skrive ned påminnelser og ekstra notater. Selv om du ikke har tid til å åpne regninger i det øyeblikket, bare sette dem i riktig lomme slik at de ikke vil være feilplassert.


Plasser arrangør hvor du vil kunne se den umiddelbart

Plasser arrangør hvor du vil kunne se den umiddelbart. Sørg for at du religiøst oppdatere oppføringene i din regning å betale arrangøren, slik at ingenting blir glemt. Gjør det til en vane å sjekke arrangør ukentlig og planlegger å betale dine regninger før de forfaller. Med noen av disse tipsene regningen betaler vil bli så mye enklere, og du vil være trygg på at du kommer til å betale regninger i tide. Fjern disse regningene som er fullt innbetalt i egne mapper og lagre dem i din arkivskap.