O2i

Hvordan lage en sandwich styret

Enhver god selger kjenner verdien av en attraktiv signage

Enhver god selger kjenner verdien av en attraktiv signage. En tiltalende skilting er i stand til å kommunisere godt med potensielle kunder. Enten du opererer en liten bedrift, eller bare en to-dagers verksted salg, må du opprette en visuelt estetisk sandwich styret.

Du kan be en snekker til å lage en sandwich styret for deg, men hvorfor bry seg med den ekstra kostnaden hvis du kan gjøre det selv? Med riktig verktøy og nok tålmodighet, kan du lage ditt eget bord for mindre kostnaden.

Hvordan lage en sandwich styret. Enhver god selger kjenner verdien av en attraktiv signage.
Hvordan lage en sandwich styret. Enhver god selger kjenner verdien av en attraktiv signage.

Samle materialer som du trenger: to store boards som måler en tomme tykk, seks inches bred og fire meter lang, kryssfiner eller sponplater måle to meter av tjuetre inches, en sag, drill og drill bit, skruer, trelim ( finne en vanntett en), 2 hengsler, en tre primer, litt maling-utvendig latex, og to meter kjetting eller tau. Du kan kjøpe disse på den lokale håndverket butikken, eller du kan kilde dem fra gamle elementer i garasjen din.

Mål 24 inches eller 2 meter fra brettet ditt for å gjøre fire ben

Mål 24 inches eller 2 meter fra brettet ditt for å gjøre fire ben. Å sørge for at du får riktig passform, lå bena på den bakre delen av rammene av panelet (eller kryssfiner). Allot en tomme gratis på den nederste delen av en ramme å feste bena. Bruk håndbor å lage hull i hver av de fire ben - bore to hull på toppen og bunndelen og en annen to i midten av benet.

Bruke vanntett limet som er produsert for tre bruk, plasserer bena på kryssfiner og lim dem sammen. Godt feste ved hjelp av skruene.

Hengslene gå på den øverste delen av hvert av de fire ben

Mål 24 inches eller 2 meter fra brettet ditt for å gjøre fire ben. Hengslene gå på den øverste delen av hvert av de fire ben.
Mål 24 inches eller 2 meter fra brettet ditt for å gjøre fire ben. Hengslene gå på den øverste delen av hvert av de fire ben.

Hengslene gå på den øverste delen av hvert av de fire ben. Fest hengslene med skruer. Hvis du har problemer med å få skruene gjennom, gjerne bruke hånden drill til å gjøre noen små hull for deg å starte med. Du må gjøre dette for begge bena på den ene siden av brettet ditt.

Når du har en gang side av brettet fast skrudd sammen, justere de andre beina og sjekk for balansen. Gjøre de samme trinnene som ovenfor for å feste de andre beina til den andre siden av brettet.

Tillat sandwich styret å stå på egne ben

Tillat sandwich styret å stå på egne ben. Kontroller justeringen av styret og sørg for at den ikke faller av lett. Etter at du har sjekket justeringen, er du nå klar til å male brettet ditt. Bruk en primer å male bord først. Påfør to til tre strøk med primer før du bruker selve malingen. Påfør to eller tre strøk med maling. Sørg for at du tillater hvert strøk tørke før du bruker den neste, dette gjelder også for primeren.

Hengslene vil tillate deg å justere høyden på styret med minimal avstand. Utvide styret til maksimal posisjon og fest tau eller kjetting på sidene. Bruk skruer til å feste tau eller kjetting. Tauet eller kjede vil hjelpe på å holde styret i balanse selv om noen humper på den.


Forbered en utskrift av hva du har tenkt å legge ut på brettet ditt

Forbered en utskrift av hva du har tenkt å legge ut på brettet ditt. Vær kreativ i utforming på utskriften din. Gjør det som kunstnerisk, attraktiv og forståelig som mulig. Fest utskriften på bordet, bruk klare acetate hvis du ønsker å være sikker på at papiret ikke blir våt hvis det plutselig regner.