O2i

Hvordan lage en støy klage i las vegas

Selv om du ikke bor i byen Las Vegas

Selv om du ikke bor i byen Las Vegas, eller til og med i delstaten Nevada, vil du være klar over at partene og kasinoer er høyst levende i gatene i Las Vegas. Dette er også en av de byene i verden som aldri sover. Derfor kan man forvente beboerne og byboere som skal brukes til all støyen.

Hvordan lage en støy klage i las vegas. Bestemme plasseringen av høyt partiet og / eller musikk.
Hvordan lage en støy klage i las vegas. Bestemme plasseringen av høyt partiet og / eller musikk.

Men hvis du har et svært høyt parti og spiller veldig høy musikk, til det punktet at du kan fortsatt bli tydelig hørt selv fra å være femti meter unna, vil du være i strid med byens støy vedtekter. Og hvis du blir funnet å være en overtreder, og du fortsatt ikke ønsker å tone det ned, vil byen bot for overtredelsen, og du kan være nødvendig å gå til retten og delta på en høring.

Du kan være ny i Las Vegas og i akutt behov for en god natts søvn, men du kan bare ikke på grunn av dette høyt støy fra utenfor. Her er trinnene du kan ta for å gjøre en støy klage og har dette rettet ut.

  1. Bestemme plasseringen av høyt partiet og / eller musikk. Det ville være bedre hvis du er i stand til å få eller finne ut den eksakte adressen til støykilden. Hvis du har tid, og hvis du bor i et trygt nabolag, kan du ta en spasertur eller kjøre rundt stedet å fastslå nøyaktig hvor lyden kommer fra.
  2. Plukk opp telefonen og ringe Las Vegas Metropolitan Police Department på (702) 828-3111. Informere dem om din situasjon og at du ønsket å rapportere eller klage om en overtredelse av byens støy vedtekter. De vil da overføre deg til bestemt avdeling som tar denne bekymringen.
  3. Informer vakthavende om opprinnelsen til høyt støynivå. De kan også spørre om du har annen informasjon om kilden til støy. Hvis det er en fest, og hvis det er alkohol eller narkotika involvert, kan dette forverre situasjonen. I tilfelle du ikke har den eksakte adressen på stedet, ville du trenger å informere dem om din egen adresse for å hjelpe dem i å finne ut den eksakte kilden til støy.
  4. Det ville være en skjønn hvis du ønsker å bli identifisert som den som sendte inn klagen, eller hvis du ønsker å være anonym. Mens det er en god naboskap vane å bare gå spør naboene å tone ned støyen, kan noen holde den som en grudge mot deg og muligens ty til vold. Det er bedre å la myndighetene håndtere denne situasjonen.

Dette er bra for vanlige ofre for støyforurensning

Dette er bra for vanlige ofre for støyforurensning. Det ville ikke være nødvendig å bruke søvnløse netter når du er i akutt behov for en god en. På samme måte, er dette en god advarsel for vanlige fest verter. Vær hensynsfull og holde volumet ned til et rimelig nivå. Det er ingenting galt med å ha det gøy, men du må sørge for at du ikke forstyrrer ro og orden eller naboene, mens du fester.