O2i

Hvordan lage en VVS-faktura

Hvis du er hendig med slanger og rør

Hvis du er hendig med slanger og rør, kan VVS være en inntektskilde for deg. Som med enhver bedrift og yrke, må du opprette en VVS-faktura som du kan bruke til å holde oversikt over dine betalinger og data som vil være nødvendig for innlevering skatter. Her ser du hvordan.

Hvordan lage en VVS-faktura. Faktura grunnleggende.
Hvordan lage en VVS-faktura. Faktura grunnleggende.

  1. Tomme skjemaer. En av de enkleste måtene å lage din egen VVS fakturaen er ved hjelp av pre-formatert faktura former. Disse er tilgjengelige i mange kontor forsyne butikkene. Med disse faktura former, trenger du bare å fylle ut feltene med informasjon. Tomme skjemaer, vil imidlertid ikke hjelpe virksomheten din skiller seg ut fordi de vil alle se det samme. Du kan imidlertid opprette en spesiallaget stempel med din logo eller segl, s at du kan tilpasse VVS faktura.
  2. Lag din egen. For bedre å tilpasse din faktura, kan du lage din egen ved hjelp av et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word. Du kan også bruke andre programmer som Excel til å gjøre dette. Excel har mange funksjoner som vil bidra til å gjøre fakturering enklere, men en nybegynner kan finne det vanskelig å manipulere programvaren.
  3. Faktura grunnleggende. En av de grunnleggende at du trenger å plassere i fakturaen er informasjon om dine tjenester. Du bør plassere din kontaktinformasjon, ditt navn, og navnet på VVS-selskapet som du har. Legg i datoen også. Disse bør alle bli funnet på toppen av faktura form. Forsikre deg om at ordet "Faktura" er tydelig skrevet ut som en header også, slik at folk vil være i stand til enkelt å identifisere fakturaen. Legg i kundens informasjon i tillegg, for eksempel kundens navn og dato når transaksjonen hadde skjedd. Du bør også legge til sporingsnumre på fakturaen for å gjøre det enklere for deg å spore arbeidet du har utført i løpet av måneden.
  4. Arbeidspenger. Deretter skriver arbeidskraft som du har gjort for den enkelte klient. Bruk en tabell for å skape rom for arbeidskostnader. De arbeidspenger bør ha en kolonne alle sine egne. I denne kolonnen, legge detaljene i arbeidet. Legg i detaljer som antall timer som du har brukt som arbeider på en bestemt oppgave, for eksempel å erstatte rør og røropplegg i rørleggerarbeid. Dette vil gi kunden en ide om hvilke tjenester du faktisk har gjort, spesielt hvis klienten var ikke til stede under selve arbeidet.
  5. Materialkostnader. I avløp, vil du vanligvis trenger å kjøpe erstatninger eller verktøy til å reparere skader i rørsystemet. Du må nøye liste over alle elementene som du har kjøpt for å fullføre prosjektet. Så mye som mulig, vil du også trenger for å holde kvitteringer slik at kunden vil ha bevis på at prisene du har skrevet ned er nøyaktige.
  6. Betaling. Til slutt, skriv ned modus for betaling som du ønsker å få for utførte tjenester. Dette kan være i form av en sjekk, penger eller andre betaling midler. Også angi tidspunktet for å betale tjenestene, som en påminnelse for klienten å betale.

Ved å opprette din egen faktura, vil kundene kunne lett identifisere det arbeidet du har gjort og den passende kompensasjon for det. Disse trinnene bør hjelpe deg å lage din rørlegger faktura.