O2i

Hvordan lage et hus for salg flyer

Hvis du selger huset ditt

Hvis du selger huset ditt, er det første du trenger en 'House For Sale' flyer. Dette kan vises utenfor huset ditt, eller du kan også legge dem rundt nabolaget ditt. Noen mennesker velger å annonsere sine boliger på aviser, men dette kan koste mye penger. Du kan lage din egen "til salgs" flyer å unngå å måtte betale for en annonse plass.

Før du gjør dette, må du vite hva som utgjør en god flyger. Her er trinnene som du kan følge for å lage din egen "til salgs" flyer:

  1. Samle alle materialer. I å lage din egen flyer, noen av de materialene du trenger inkludere en pakke med tykt papir, ply tre, spiker, teip, hammer, markører, saks og plastdekselet.
  2. Å gjøre flygeblad. Bruk ett tykt papir for hver flyer som du kommer til å gjøre. Du kan bruke markøren til å skrive detaljene i huset ditt på tykt papir. Hvis du ikke ønsker å bruke markører, kan du også velge å skrive ut flygeblad. Bruke farget papir slik at folk lett kan se flyer langveis fra.
  3. Informasjon om flyer. Husk å inkludere all informasjon som kan være nødvendig av de potensielle kjøperne. Noen av disse er området av eiendommen og området av huset, inkludert adresse, antall etasjer, antall soverom og bad, og fasilitetene. Du kan også inkludere de oppgraderte områder i huset ditt. Pass på å sette ditt navn og kontaktnummer nederst i brosjyren, slik at de vet hvem du skal kontakte for spørsmål. Et annet tips er å inkludere de tingene som gjør det flott å leve i nabolaget ditt, som for eksempel nærhet til byen, rolig nabolag, sikkerhet, etc.
  4. Huset tegn. Bortsett fra flyers, kan du også stikke en synge rett foran huset. For dette, vil du også bruke tykt papir og inkludere all informasjon som du har på flyer din. I stedet for å gi dem et kontaktnummer, kan du fortelle dem til å bare ringe din dørklokken. Bruk spiker og hammer for å feste din flyer til kryssfiner. Etterpå velger en plass på verksted der skiltet vil lett bli sett. Dekk flyer med plastdeksel, slik at det vil være beskyttet mot regn.

Dette er fremgangsmåten for hvordan du kan lage din egen "til salgs" flyer for huset ditt. Du kan ha flygeblad kopieres, slik at du kan ha flere kopier. Dette er billigere enn å skrive ut hver flyer. Du kan gi ut disse flyers til dine naboer og venner som kanskje kjenner noen som kan være interessert i å kjøpe huset.

Hvordan lage et hus for salg flyer. Samle alle materialer.
Hvordan lage et hus for salg flyer. Samle alle materialer.

En annen ting du kan gjøre hvis du planlegger å selge huset, er å sjekke ut noen nettsteder som har lister over eiendommer for salg. Det finnes nettsteder som disse som ikke belaste deg noe for å legge ut huset ditt. Hvem vet, kanskje neste eier av huset ditt være et sted over hele verden.