O2i

Hvordan lage og skrive ut visittkort

Normalt

Normalt kan visittkort bli leid ut til lokale kort utskrift butikker. De kan skape noen eksempler basert på din logo og spesifikasjoner, og du velge design som passer din smak. De vil deretter skrive ut kopier av visittkortet basert på bestillingen din. Dette er praktisk, men det kan koste deg mye penger også. Ved hjelp av et program som Microsoft Word og en vanlig blekkskriver, kan du lage og skrive ut visittkort på kontoret eller hjemme til en brøkdel av kostnadene deles av tradisjonelle kort utskrift butikker.

Visualisere og utkast visittkortet

Visualisere og utkast til visittkortet. Det første trinnet i å lage visittkortet er ved å bestemme design. Få et stykke papir, et tegn penn, og et par fargede markører basert på fargene bedriften din bruker. Tegn en trekant med omtrent samme dimensjoner som et visittkort. Skisser logoen og skrive inn informasjonen du ønsker på visittkortet. Vanligvis bør navnet på personen og tittel være i midten. Plasser logoen i øvre høyre hjørne av visittkortet plass. Den adresse og annen kontaktinformasjon kan plasseres nedenfor i mindre bokstaver eller på baksiden av kortet. Du kan lage forskjellige prøver som vil gi unikhet til visittkortet. Noen kort er vertikalt designet som gir en slags unikhet siden de fleste bruker den tradisjonelle horisontale design. Skisser noen prøver og se hva du liker. Fyll ut farger som passer deg.

Begynn MS Word på datamaskinen

Begynn MS Word på datamaskinen. Nå som du har en viss idé om hvordan kortet skal se ut, åpne et tomt dokument på MS Word. Hvis du har MS Word visittkort maler tilgjengelig, velger en mal som ligner på design. Hvis du ikke har noen, bruke et tomt dokument og sette inn en tabell. Sørg for å størrelse hver rad og kolonne til de samme dimensjonene av et visittkort. Legg rader og kolonner for å fylle den side basert på dimensjonene som benyttes.

Designe visittkortet

Designe visittkort. Velg den første cellen i tabellen og sett den digitale logo for din bedrift. Velg "Sett inn bilde" fra "Insert"-menyen øverst i programmet. Navigere til hvor logoen er lagret og velg det. Dette vil lime inn en kopi av logoen i cellen. Endre størrelsen på bildet til å passe størrelsen og plasseringen du ønsker. Velg en font og tekststørrelse som skal brukes for navn og tittel på personen som skal bruke visittkortet. Type it og formatere den på midten av kortet. Skriv inn all annen nødvendig informasjon som kontor adresse, e-postadresse, og kontakt tall på det angitte stedet du ønsker. Bruk en mindre skriftstørrelse for dette. Redigere utformingen til du finner den rette. Bruk skrift og bakgrunnsfarger hvis du mener det er nødvendig. Når du er ferdig med denne cellen, kopiere og lime inn cellen på de andre cellene i tabellen. Nå har du et ark som kan skrive ut flere visittkort. Lagre dokumenter som dette vil være et mønster du vil bruke hver gang du trenger å skrive ut flere kort.

Skrive ut visittkort. Kjøpe noen kartong papir og mate det inn i skriveren. Velg "print" i "Fil"-menyen i MS Word. Velg skriveren og klikk "Skriv ut" på popup-vinduet. Vent til utskriften til slutt. Klipp ut kortene og du er ferdig.

Hvordan lage og skrive ut visittkort. Visualisere og utkast til visittkortet.
Hvordan lage og skrive ut visittkort. Visualisere og utkast til visittkortet.

Neste gang du trenger visittkort trykt, er alt du trenger å trekke opp filen og redigere informasjonen om nødvendig deretter skrive det ut. Husk å bruke kartong papir, slik at dine visittkort vil se profesjonelle ut.