O2i

Hvordan lage personlige penner for giveaways

En penn kan gjøres for personlig bruk

En penn kan gjøres for personlig bruk, en markedsføring medium for å fremme en bedrift eller virksomhet eller som en enkel giveaway. Personlige penner er en fin måte å markedsføre din bedrift til folk. Å lage din egen personlige penner for giveaways, er det noen tips for å huske.

  1. Det første trinnet er å skape en firmalogo med en liner setning av virksomheten. Denne logoen skal representere selskapet så sørg for å gjøre det unike og originale. Det kan være fra selskapets motto, men gjør det kort. Skape noe som vil fange folks oppmerksomhet. Det bør være så kort som mulig.
  2. Lag din logo. Firmalogo bør ikke være for komplisert eller detaljert. For mye detaljer eller grafikk kan koste deg mye. Husk at de fleste personlige penner laget av plast. Tenk deg at du gravert alle disse detaljene i plast. Det kan ta mye innsats for å gjøre det. Et annet tips er å bare sette selskapets navn og en rutebåt melding og du er ferdig.
  3. Velg en god farge for pennen blekk. Mest tilrådelig fargen er svart fordi det er den mest brukte. Men fargen du bruker vil avhenge av folk som du kommer til å gi dine personlige penner til. Fargede penner er bra for barn og tenåringer.
  4. Lag en personlig penn som har en skiller seg ut farge. Det bør være en penn som skaper et stort inntrykk til mottakeren. Den nyeste trenden for tilpasset trykt produserer er to tonet farger for firmalogo penner. Du kan også få det mer personlig ved å bruke fargene i selskapet. Det kan føre til litt mer, men det vil gjøre triks for å gjøre din personlige penn skiller seg ut.
  5. Når du har opprettet logo og en liner, er du nå klar til å søke for produsenten som vil gjøre dine personlige penner. Du kan speide ved å ringe hvert produkt produserer som du vet og spør hva alternativene er. Du kan også sjekke ut noen lokale butikker i ditt område. Sørg for å spørre om de tilbyr noen promoer. Du kan også be om rabatter, spesielt hvis du trenger å kjøpe disse elementene i bulk.
  6. Velge riktig pennen. Pennen skal skrive og har en effektiv ball punkt. Folk bruker vanligvis sin egen penn om de signerer papirene eller bare skrive noe. Din personlige penn bør være pålitelig og troverdig. En penn som ikke skriver kan skape et dårlig bilde til deg og din bedrift. Du kan også velge branded penner for din bedrift som Bic eller Papermate.

Hvordan lage personlige penner for giveaways. Det første trinnet er å skape en firmalogo med en liner setning av virksomheten.
Hvordan lage personlige penner for giveaways. Det første trinnet er å skape en firmalogo med en liner setning av virksomheten.

Personlige penner er svært brukbare og praktiske elementer for å gi til folk. Det kan også være en stor giveaway i anledninger som bryllup eller selskap velsignelser. Sørg for å lage en personlig penn som vil hjelpe din bedrift og deg selv være bemerkelsesverdig til dine kunder og fremtidige forretningspartnere.