O2i

Hvordan lære overlevelsesstrategier for en økonomisk depresjon

En økonomisk depresjon kan bli følt i luften

En økonomisk depresjon kan bli følt i luften. Mange mennesker rundt om i verden er overrasket over den kontinuerlige økonomisk ustabilitet som for øyeblikket blir opplevd av en av de kraftigste nasjonene på jorden-Europa. Verdien av amerikanske dollar har svekket seg og prisene på varer som gull, olje og korn har økt. På grunn av dette, er mange europeere også skjelvende å miste sin økonomi på grunn av vanskelig økonomi.

Bra, det er fortsatt noen tiltak du kan gjøre for å redde din økonomi. Simply, må du ta en innsats for å lære noen grunnleggende økonomiske overlevelsesgruppene ferdigheter. Følgende lister gir noen retningslinjer for hvordan du kan spare deg selv fra en total økonomisk kollaps:

Les

Les. Les relevant materiale om hvordan du kan overleve en total økonomisk kollaps å utdanne deg selv. En av de foreslåtte lesestoff er "Empire of Debt: The Rise of en Epic Financial Crisis" skrevet av William Bonner. Husk alltid å lete etter materialer med velskrevet analyse av dagens situasjon.

Hvordan lære overlevelsesstrategier for en økonomisk depresjon. Null gjeld.
Hvordan lære overlevelsesstrategier for en økonomisk depresjon. Null gjeld.

Plan. Planlegging er svært viktig i nesten alt som blir forfulgt av en person. Så for deg å overleve en økonomisk nedtur, ta deg tid til å lage en plan. Skriv ned din gjeld og eiendeler. Etterpå tenker på hvordan du kan betale din gjeld, mens kjøp av nødvendige forsyninger. Denne gangen bør dine topp mål er blant annet anskaffelse og oppbevaring av verdifulle materialer uten å øke gjelden. I tillegg bør du planprogrammet være så kort som mulig.

Null gjeld

Null gjeld. Ta arbeidet med å betale din gjeld og unngå å lage nye. Alltid betale med kontanter i stedet for å bruke kredittkort. Fokuser på å betale høy interesse gjeld, usikret gjeld og lån med flytende rente. Selg din dyre kjøretøy hvis nødvendig for å betale ned gjeld, og deretter avgjøre om å kjøpe en billig erstatning som du kan bruke for mellomtiden.

Investere klokt. Ta deg tid til å re-evaluere dine fond og aksjer. Dine investeringer må sikres for at du skal overleve en nedgangskonjunktur. Derfor kan du vurdere å åpne et verdifullt metall IRA eller plassere noen av dine aksjer til gull (GLD).

Dyrke mat

Dyrke mat. Evnen til å produsere egen mat er en svært viktig ferdighet å ha når det er en resesjon. Så kan du prøve å ale opp dyr for kjøtt som kyllinger. Det beste med kyllinger er at de kan gi deg med egg også.

Barter

En økonomisk depresjon kan bli følt i luften. Investere klokt.
En økonomisk depresjon kan bli følt i luften. Investere klokt.

Byttehandel. Lær hvordan du kan byttehandel lagre elementer å handle i fremtiden. I tider med lavkonjunktur, stuffs nyttig er mer viktig i forhold til luksus. Derfor stuffs handel butikken som ulltepper, duct tape, såpe og støvler i stedet for tobakk, alkohol og sjokolade. Husk at nyttige verktøy tendens til å bli mer verdifull enn penger i løpet av en økonomisk kollaps.

For å summere opp ting, hva du trenger å ha er eiendeler og ikke gjeld i for at du skal overleve fra en sliter markedet. Ta deg tid til å utvide dine kunnskaper på må-ha ferdigheter til å redde deg fra å falle ned i avgrunnen av elendighet under en økonomisk kollaps.