O2i

Hvordan låse en rate

Når bankfolk

Når bankfolk, kredittforetak og investeringsselskaper snakke om å låse en rate, de snakker om å få en forpliktelse til en rente som ikke vil svinge som Federal Reserve eller inflasjon justerer renten. Både låntakere og investorer vil låse i den beste renten for sine investeringer. Følg disse trinnene for å låse en rate.

Hvordan låse en rate. Ha dokumentasjonen klar.
Hvordan låse en rate. Ha dokumentasjonen klar.

  1. Ha dokumentasjonen klar. Før du ber om en rate lås sørg for at du har all den informasjonen som trengs for å fullføre lånet eller investeringsprosessen. Dette er mest viktig for låntakere som ønsker å få en forpliktelse om renten på et lån eller boliglån. Samle alle dine inntekter og kredittinformasjon tar tid så sørg for at du har det før du trenger det. Dobbeltsjekke med lån avdeling eller bank om hva de trenger, slik at det er ingen overraskelser. Få dokumentasjonskravene skriftlig hvis mulig.
  2. Se på markedet. Pass på at du virkelig ønsker å låse i prisen før du gjør en forespørsel. Hvis renten er trending ned, kan det ikke være noen fordel for deg å låse inn en rate. Men hvis renten stiger jevnt og trutt så du vil låse i prisen så snart som mulig. Enkelte investeringer som obligasjoner og sertifikater deponert (CDer) har en rente som er satt på tidspunktet for kjøpet av obligasjonen. Investering i slike elementer kan være mer fordelaktig når du ser på markedet og dra nytte av den beste prisen. Husk at du aldri kan være sikker på en stigning eller fall i rentene, men å se på markedet kan hjelpe deg å få mest mulig kvalifisert gjetning.
  3. Be om frekvensen lås. Snakk med dine lån offiser eller bankers å be om en lås på renten. Hvis de godtar du trenger for å få engasjementet skriftlig. En muntlig avtale er svært vanskelig å håndheve. Når du får låsen skriftlig brev av engasjement bør opplyse om hvor lenge låsen er gyldig. Ofte en rate lås kan garanteres for så få som sju dager.
  4. Betale nødvendige avgifter. Ofte en rate lås eller forpliktelse vil kreve en ekstra betaling eller betalt av deg for å sikre garantien. Vurdere kostnadene av denne avgiften for å være sikker på at låsen er verdt prisen, og deretter betale nødvendige avgifter.
  5. Diskuter alle eventualiteter. Når du aktiverer en rate lås forpliktelse du trenger å vite alle eventualiteter i avtalen. Noen vil innføre en rate cap som gir at hastigheten låsen er innenfor et område i stedet for en bestemt hastighet. Andre inkluderer en erklæring om at hvis renten øker utover et visst nivå, kan den låste hastigheten justeres.
  6. Sluttføre låneavtalen. Når du har en hastighet låser du kan ikke bremse ned lånet prosessen. Få alt i orden og starte prosessen slik at lånet kan bli avgjort før kursen låsen utløper.

Husk at renten ikke er låst til papirene er signert

Husk at renten ikke er låst til papirene er signert. Før den tid vil du bli gitt en rate sitat eller rate anslag på hva det vil være på det tidspunkt forpliktelsen eller avtale er nådd. Ved å følge disse tipsene kan du få en lås som passer dine behov.